Home > Personbilar > GALAXY > Funktioner > Komfort

 

Komfort och bekvämlighet 

Med specialdesignade ergonomiska säten, en skulpterad, modern design och avancerad anslutning är detta en verkligt förstklassig upplevelse. Välkommen ombord på den nya Ford Galaxy

Family inside car

Nyckeln till en mer uppkopplad värld

För första gången någonsin finns Nya Galaxy med FordPass Connect-modemet*. Systemet ger en mängd ovärderliga fördelar som upp till 4G LTE Wi-Fi1 för upp till tio enheter och uppdateringar* av trafikinformation i realtid direkt till satellitnavigeringen i din bil. Med FordPass-appen Kan du till exempel använda din mobil för att hitta din bil och låsa eller låsa upp den. 

Ladda ner FordPass-appen för att komma åt ännu fler funktioner

FordPass Connect blir ännu kraftfullare efter att den har parats ihop med din smartphone via FordPass-appen. När du är ansluten låser du upp en rad innovativa nya funktioner. Till exempel kan du använda din telefon för att hitta ditt fordon, låsa och låsa upp det på distans. Du kan se bränslenivån, körsträckan och däcktrycket och få varningar om fordonshälsa direkt till din telefon. Dessutom kan du till och med starta din bil (endast automatlåda) så att den och redo att köra när du är det. Du kan också programmera din satellitnavigering hemifrån genom att skicka en destination direkt från din telefon till bilen.

FordPass Connect hand with a mobile phone

Enkelt sätessystem aom aktiveras genom en knapptryckning

Det innovativa nya EasyFold-systemet gör att du kan vika varje andra rads sittplats platt med en knapptryckning. Medan EasyFold och Power Raise-funktionen gör det lättare, kan du snabbt öka lastningen av större objekt genom att sänka och höja sittplatser på tredje rad.

Säten som ger extra stöd … och som kan ge dig massage

Fullt justerbara Multi Contour-säten finns nu för förarsätet och det främre passagersätet. De kan ge dig extra stöd när du behöver det och till och med massage, för ökad komfort på långa reso

Ergonomic Seat

Sitter du bekvämt?

Galaxy finns med specialdesignade ergonomiska säten, vilket maximerar ryggstödet och håller dig bekväm och avslappnad även på de längsta resorna.
De 18-vägs justerbara sätena (inklusive ett elektriskt manövrerat, 4-vägs justerbart ländstöd) har certifierats av AGR (Campaign for Healthier Backs) och rekommenderas av läkare och fysioterapeuter.

En hands-free liftgate för enkel öppning och stängning

Om du har dina händer fulla behöver du bara vinka din fot under den bakre stötfångaren och lyftporten öppnar eller stänger automatiskt. Detta få din S-MAX känner av närheten till din KeyFree-nyckelfob.

Man opening the boot of the grey Ford Galaxy without hands

En ratt som anpassar sig efter dig

För att du ska få en så behaglig körupplevelse som möjligt kan lätt anpassas efter både höjd och längsled.

Handsfree med SYNC 3 

SYNC 3 är vår mest avancerade modell hittills. Snabbare och enklare att använda, med förbättrade röstkommandon och fler funktioner. Den nya kontrollpanelen har större knappar som underlättar användningen och 8-tumspekskärmen har nu samma "nyp-och-svep-funktion" som den som finns i smartmobiler och surfplattor, för en mer intuitiv navigering. SYNC 3 har nu också AppLink, Apple’s CarPlay och Android AutoTooltip för att visa din smartmobildata på pekskärmen.

Ford SYNC 3
Ford Galaxy sunroof with clouds in the sky

Panoramatak för en ljusare, luftigare känsla

Med en enkel knapptryckning kan det elmanövrerade solskyddet öppnas så att naturligt ljus kan strömma in genom panoramataket. Samtidigt håller det solreflekterande glaset kupén sval och skyddar dig från skadliga UV-strålar.

Top