Home > Personbilar > GALAXY > Funktioner > Komfort

 

Komfort

 

Komfort, bekvämlighet och en tveklös känsla av att åka i första klass. Välkommen ombord Galaxy.

Enkelt sätessystem aom aktiveras genom en knapptryckning

Det innovativa nya EasyFold-systemet gör att du kan vika varje andra rads sittplats platt med en knapptryckning. Medan EasyFold och Power Raise-funktionen gör det lättare, kan du snabbt öka lastningen av större objekt genom att sänka och höja sittplatser på tredje rad.

Nyckeln till en uppkopplad värld

För första gången är finns FordPass Connect modem tillägnligt för Ford Galaxy. För att kunna dra nytta av FordPass Connect funktionerna måste man ladda ner FordPass appen och aktivera FordPass Connect modemet.

FordPass Connect hand with a mobile phone

Säten som ger extra stöd … och som kan ge dig massage

Fullt justerbara Multi Contour-säten finns nu för förarsätet och det främre passagersätet. De kan ge dig extra stöd när du behöver det och till och med massage, för ökad komfort på långa reso

En hands-free liftgate för enkel öppning och stängning

Om du har dina händer fulla behöver du bara vinka din fot under den bakre stötfångaren och lyftporten öppnar eller stänger automatiskt. Detta få din S-MAX känner av närheten till din KeyFree-nyckelfob.

Man opening the boot of the grey Ford Galaxy without hands

En ratt som anpassar sig efter dig

För att du ska få en så behaglig körupplevelse som möjligt kan lätt anpassas efter både höjd och längsled.

Handsfree med SYNC 3 

SYNC 3 är vår mest avancerade modell hittills. Snabbare och enklare att använda, med förbättrade röstkommandon och fler funktioner. Den nya kontrollpanelen har större knappar som underlättar användningen och 8-tumspekskärmen har nu samma "nyp-och-svep-funktion" som den som finns i smartmobiler och surfplattor, för en mer intuitiv navigering. SYNC 3 har nu också AppLink, Apple’s CarPlay och Android AutoTooltip för att visa din smartmobildata på pekskärmen.

Ford SYNC 3
Ford Galaxy sunroof with clouds in the sky

Panoramatak för en ljusare, luftigare känsla

Med en enkel knapptryckning kan det elmanövrerade solskyddet öppnas så att naturligt ljus kan strömma in genom panoramataket. Samtidigt håller det solreflekterande glaset kupén sval och skyddar dig från skadliga UV-strålar.

Top