Home > Personbilar > Transportbilar

MPV, persontransport, passagerartransport... Vad du än letar efter, kan du vara säker på att Fords utbud täcker alla behov.

Vårt modellutbud omfattar fordon perfekta för familjen, ett lag eller en grupp på fem, sju, nio och upp till 18 personer i komfort och stil. Varje modell är utrustad med en lång lista med avancerad teknik och säkerhetsfunktioner. Du kommer att njuta av enastående bränseeffektivitet från ett fordon som både är rolig att köra och lägre total ägandekostnad. Kör längre och billigare.

Vilken Ford passar dig bäst? Ta reda på det nedan. 

Funktioner att titta efter i den perfekta personbilstransporten

Ford SYNC Steering Wheel controls

Ford SYNC

Ford SYNC ger dig avancerad uppkoppling till ditt infotainmentsystem. Med röstkommandon kan du kontrollera din musik och navigation, samt ringa och ta emot mobilsamtal.

Ford EcoBoost Engine

Ford EcoBoost

Den revolutionerande Ford EcoBoost bensinmotorn ger dig all den kraft du förväntar dig av en konventionell 1.6-litersmotor men levererar mycket bättre bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp

Ford Active City Stop

Active City Stop

Active City Stop bromsar bilen åt dig ifall fordonet framför dig har stannat oväntat. Systemet är designad för att undvika kollisioner, eller minska konsekvenserna av dessa vid låg hastighet. 

Ford Tourneo Connect in Red with family and bikes

Ford Tourneo Connect

Denna medelstora persontransport erbjuder enastående flexibilitet som gör att du enkelt kan göra utrymme för passagerare, bagage och långa eller skrymmande föremål som du behöver transportera. Med plats för upp till fem personer i Tourneo Connect och upp till sju personer i Grand Tourneo Connect. 

Ford Tourneo Custom

Nya Tourneo Custom till en ny nivå. Exceptionell komfort, intelligent design, avancerad teknik och utrymme för upp till nio personer. Med över 30 olika säteskombinationer maximeras fordonets flexibla utrymme. Tourneo Custom har dessutom fått en säkerhetskvalificering på maximala fem stjärnor av Euro NCAP. 

Ford Tourneo Custom silver parked outside building
Blue Ford Transit Minibus parked outside airport

Ford Transit Buss/Minibuss

När det gäller snabb, säker och komfortable passagerartransport finns det inget smartare val än Ford Transit minibuss, med utrymme för upp till 18 passagerare (inklusive förare). Dess unika säten är erkonomiskt konstruerade för att ge optimal komfort under långa resor.Kraftfull och effektiv, som dessutom har låg bränsleförbrukning och låga CO2-utsläpp. 

Ford Persontransport

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top