Home > Personbilar > Ford SUV

Ford SUV-serie

Vår serie smarta suvar är fullpackade med avancerade förarhjälpstekniker som gör din körupplevelse bättre än någonsin. De har gott om utrymme för passagerare, husdjur och bagage. De är tuffare och mer bekväma än mindre fordon. Och de har en högre förarställning för att hjälpa dig se vad som händer framför dig. De ger dig mer självförtroende helt enkelt – var du än kör.

Funktioner du hittar i en perfekt SUV

Ford SYNC steering wheel controls

Sömlös teknik som du kan styra med rösten

SYNC 3 är vår mest avancerade modell hittills. Snabbare och enklare att använda, med förbättrade röstkommandon och fler funktioner. Den nya kontrollpanelen har större knappar som underlättar användningen och pekskärmen har nu samma nyp-och-svep-funktion som på smartmobiler och surfplattor för en mer intuitiv navigering.

Ford Edge in the mountains with skiers and snowboarders

Pålitlig under ombytliga förhållanden

Ett intelligent fyrhjulssystem (AWD) kan avgöra hur mycket grepp, kurvtagningsbalans och följsamhet som krävs vid våta, torra eller isiga förhållanden och i varierande terräng. Med hjälp av AWD-tekniken kan driften skickas till den främre eller den bakre axeln beroende på vilka krav som ställs på fordonet. Systemet Torque on Demand (vridmoment vid behov) levererar exceptionell styrförmåga och ökad effektivitet.

Ford Edge flat foldable seats

All plats du behöver

En uppenbar fördel som suvar har framför mindre bilar är det invändiga utrymmet. Oavsett om du ska åka och campa, flytta eller åka och handla är våra suvar designade för att ge dig allt det utrymme du vill ha. Och när du behöver lite mer plats för större saker kan baksätet vikas ner helt plant.

Blue Ford Puma driving in city

Nya Ford Puma

Ford Puma är den senaste kompakta SUVen från Ford. Med en slående modern design som kombinerar stadsbilens dynamik med en kaxig SUV-attityd. Puma kan drivas med en avancerad EcoBoost bensinmotor med mildhybridteknik som ger kraft med enastående effektivitet, oavsett om du kör på stads- eller landsvägar. En rad olika förarinställningar gör att du skräddarsyr prestandan så att den perfekt passar underlaget du kör på. Med tekonologier som B&O-ljudsystem och SYNC 3 är det här en crossover utformad för att förhöja din körupplevelse. 

Ford Kuga

Effektfull, modern design – inuti och utanpå. Kompromisslös prestanda och enastående effektivitet. Kuga har också en imponerande lista av smarta funktioner, system och tekniker. Här ingår intelligent fyrhjulsdrift, avancerad SYNC 3 med röstkontroll och en 8 tums pekskärm, aktiv parkeringshjälp för bekymmersfri parkering och aktivt stadsstopp för att hjälpa dig undvika krockar i låga hastigheter.

Grey Ford Kuga SUV on road
Blue Ford Ranger on road

Ford Ranger Wildtrak

Ranger Wildtrak är byggd för sitt syfte att tackla varje jobb med stil. Imponerande köregenskaper kombineras med en lastkapacitet på 1 ton och dragkapaciteten på 3,5 ton gör att denna pickup är tuff nog för varje uppgift du ger den. Smarta säkerhetssystem, som svängkonroll för släp, hjälper dig att hålla dig i rätt fil. Och avancerad teknik, som SYNC 3 med en 8 tums färgpekskärm, hjälper dig att hålla dig uppkopplad och ha full kontroll.

Ford Active-serien

Om du vill ha ett fordon som ser ut och känns som en tuff suv men är lite mer kompakt ska du ta en titt på vår nya Active-serie. Focus Active och Fiesta Active kombinerar den smidiga kördynamiken du förväntar dig hos en mindre bil med den slitstarka design du förväntar dig av en suv.

Ford Active range

Ford SUV

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top