Home > Personbilar > Ford SUV

Välj en Ford SUV - Lika sportig och smart som snygg och praktisk.

Alla bilar i vår SUV-familj är (förstås) designade med finess. Lika praktiska och funktionella som innovativa och stilfulla. Rymliga och bekväma. Roliga att köra, fina att se på. Inte minst är de fullpackade med smart teknologi.

Väljer du flaggskeppet, stora kaxiga Ford Edge? Eller är du kanske mer ute efter en kompakt SUV, som Ford EcoSport? Här har du hela familjen.

Funktioner du hittar i en perfekt SUV

Ford SYNC steering wheel controls

Ford SYNC

Med Ford SYNC kan du kontrollera din musik och ringa och ta emot samtal på mobilen med enkla, direkta röstkommandon. Du kan också använda röststyrning för att spela upp låtar från ett USB eller en MP3/iPod® eller när du strömmar musik från en Bluetooth®-kompatibel telefon. Systemet läser även upp dina inkommande textmeddelanden (beror på den mobiltelefon som är inkopplad).

Ford EcoBoost engine

Ford EcoBoost

De två EcoBoost-alternativen för bensinmotorer utnyttjar en kombination av direkt bränsleinsprutning och turboladdning för att uppnå fenomenal prestanda och betydande besparingar.

Intelligent All-Wheel Drive

Intelligent fyrhjulsdrift

Ett intelligent fyrhjulsdriftssystem (AWD) kan avgöra hur mycket grepp, kurvtagningsbalans och följsamhet som krävs vid våta, torra eller isiga förhållanden och i varierande terräng. Med hjälp av AWD tekniken kan driften skickas till den främre eller den bakre axeln beroende på vilka krav som ställs på fordonet. Systemet Torque on Demand (vridmoment vid behov) levererar exceptionell styrförmåga och ökad effektivitet.

Ford EcoSport

Modern design och stil matchas med funktionalitet och kapacitet. Den snygga, välkonstruerade och intelligent utformade interiören kompletteras av en rad smarta tekniska funktioner. Ford EcoSport är en helt ny typ av SUV. Den ultimata bilen för dig som dels kryssar fram i hektisk stadstrafik, men som också gärna så fort tillfälle ges, packar bilen för att dra ut på äventyr i skog och mark. För även om EcoSport är det minsta nytillskottet i Fords SUV-familj kommer du märka att den rymmer all packning du behöver.

5-års garanti/10 000 mil, först inträffade gäller, vid köp av en ny Ford EcoSport.

Just nu från: 169 900 :- 

Orange Ford EcoSport SUV
Grey Ford Kuga SUV on road

Ford Kuga

Det är med stolthet vi presenterar nya sofistikerade Ford Kuga. Vår populära SUV är smartare än någonsin med tekniskt avancerade nyheter som gör den ännu bekvämare och säkrare. Och galet fin att köra. Kuga finns i flera olika modeller – där sportiga ST-Line är en och lyxiga Vignale en annan.

5-års garanti/10 000 mil, först inträffade gäller, vid köp av en ny Ford Kuga.

Just nu från: 194. 900 :- 

Ford Edge

Körglädje som syns. Stor och kaxig på utsidan, men viskande tyst och behaglig på insidan. Ford Edge är lika iögonfallande snygg som helt suverän att köra. Prova själv så förstår du vad vi menar. Edge är laddad med vår allra senaste spjutspetsteknologi och skämmer bort alla som åker med enorma ytor. 

5-års garanti/15 000 mil, först inträffade gäller, vid köp av en ny Ford Edge.

Just nu från: 413 400:- 

EcoSport

Ford SUV

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top