Home > Personbilar > Små bilar

SMÅ BILAR – STOR PERSONLIGHET

Citybil, supermini eller kompaktbil? Kompakt SUV eller kanske en kompakt minibuss? Oavsett vad du kallar dem, eller vilken av våra småbilar du väljer, så kan du vara säker på att få en smidig och praktisk bil som är riktigt kul att köra.

Alla bilar kännetecknas av spjutspetsteknik, som till exempel infotainmentsystemet Ford SYNC eller vår flerfaldigt prisbelönade EcoBoost-bensinmotor.

Varje bil har dessutom design som sticker ut och en helt egen personlighet. Vilken är din speciella favorit?

Funktioner att titta efter i den perfekta småbilen

Ford SYNC Steering Wheel controls

Ford SYNC

Med Ford SYNC kan du kontrollera din musik och ringa och ta emot samtal på mobilen med enkla, direkta röstkommandon. Du kan också använda röststyrning för att spela upp låtar från ett USB eller en MP3/iPod® eller när du strömmar musik från en Bluetooth®-kompatibel telefon. Systemet läser även upp dina inkommande textmeddelanden (beror på den mobiltelefon som är inkopplad).

Ford EcoBoost Engine

Ford EcoBoost

De två EcoBoost-alternativen för bensinmotorer utnyttjar en kombination av direkt bränsleinsprutning och turboladdning för att uppnå fenomenal prestanda och betydande besparingar.

Ford Active City Stop

Active City Stop

Den innovativa funktionen aktivt stadsstopp (Active City Stop) hjälper dig att undvika en krock i långsam trafik eller i hastigheter under 50 km/h. Tekniken fungerar så att den kontinuerligt mäter avståndet till fordonet direkt framför när det ligger inom en nära räckvidd. Om systemet känner av att bilen framför oväntat saktar in aktiveras bromsarna automatiskt.

Nya Ford Puma

Nya Ford Puma är designad för att göra ett stort intryck i ett kompakt utrymme. Vår senaste stadsbil drivs av en avancerad EcoBoost hybridbensinmotor  för att maximera effektiviteten och minimera utsläppen. Interiören är fullpackad av avancerad teknologi, aktiv parkeringshjälp för att göra parkeringen enklare än någonsin, ett B&O-ljudsystem för den ultimata ljudupplevelsen och SYNC 3 för att hjälpa dig att hålla dig uppkopplad utan problem. Med en intelligent desing, fold falt baksäte och den nya innovativa MegaBox-utrymmet, är detta en liten bil som inte kompromissar på lastutrymmet. 

Blue Ford Puma driving in city
New Ford Fiesta St-Line in white standing next to industrial building

Nya Ford Fiesta

Nya Ford Fiesta har en helt ny design. Oavsett nivå av sportighet, stil och lyx du är ute efter hittar precis vad du letar efter i nya Fiesta. Trend, Titanium, Vignale, ST-Line eller den helt nya modellen Active... Varje Fiesta-modell erbjuder något unikt. Men det finns en sak de alla har gemensamt: en liten bil med hög kvalitativ tekonologi.

Som du snart kommer att upptäcka när du upplever sin intelligenta design, finns det ännu mer på den här lilla bilen än vad som möter ögat. Utrustad med SYNC 3 (Zetec och över) för att göra livet enklare, B&O (alternativ) för att göra resor mer underhållande och ett öppet panoramattak för att göra varje enhet mer njutbar. 

Nya Fiestaär också femfaldig vinanre av Årets bil med 1,0-liters Ford EcoBoost bensinmotorn. Ger dig både spännande prestanda och pengarbesparande effektivitet. 

Ford Småbilar

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top