Home > Personbilar > Små bilar

SMÅ BILAR – STOR PERSONLIGHET

Citybil, supermini eller kompaktbil? Kompakt SUV eller kanske en kompakt minibuss? Oavsett vad du kallar dem, eller vilken av våra småbilar du väljer, så kan du vara säker på att få en smidig och praktisk bil som är riktigt kul att köra.

Alla bilar kännetecknas av spjutspetsteknik, som till exempel infotainmentsystemet Ford SYNC eller vår flerfaldigt prisbelönade EcoBoost-bensinmotor.

Varje bil har dessutom design som sticker ut och en helt egen personlighet. Vilken är din speciella favorit?

Funktioner att titta efter i den perfekta småbilen

Ford SYNC Steering Wheel controls

Ford SYNC

Med Ford SYNC kan du kontrollera din musik och ringa och ta emot samtal på mobilen med enkla, direkta röstkommandon. Du kan också använda röststyrning för att spela upp låtar från ett USB eller en MP3/iPod® eller när du strömmar musik från en Bluetooth®-kompatibel telefon. Systemet läser även upp dina inkommande textmeddelanden (beror på den mobiltelefon som är inkopplad).

Ford EcoBoost Engine

Ford EcoBoost

De två EcoBoost-alternativen för bensinmotorer utnyttjar en kombination av direkt bränsleinsprutning och turboladdning för att uppnå fenomenal prestanda och betydande besparingar.

Ford Active City Stop

Active City Stop

Den innovativa funktionen aktivt stadsstopp (Active City Stop) hjälper dig att undvika en krock i långsam trafik eller i hastigheter under 50 km/h. Tekniken fungerar så att den kontinuerligt mäter avståndet till fordonet direkt framför när det ligger inom en nära räckvidd. Om systemet känner av att bilen framför oväntat saktar in aktiveras bromsarna automatiskt.

Ford Fiesta on the move

Ford Fiesta

Nätta eleganta Ford Fiesta förenar fräck design och pigga färger med den senaste teknologin. Som Ford SYNC som håller dig uppkopplad och låter sig styras av din röst. Eller Ford EcoBoost vår enlitersmotor som vunnit Årets Motor fem gånger om. Med andra ord är Ford Fiesta är lika trendig som bränsleeffektiv.

Nya Ford EcoSport

Möt det senaste tillskottet i Fords SUV-familj: Smarta, kompakta och sportiga Ford EcoSport. Lika genialt kompakt på utsidan som rymlig och välutustad på insidan. En helt ny typ av mindre SUV. Dessutom – tack vare Ford SYNC och EcoBoost-motorn – är den en av de bäst uppkopplade och mest effektiva stadsjeeparna på marknaden.

Orange Ford EcoSport 3/4 angle

Ford Småbilar

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top