Home > Personbilar > Små bilar

SMÅ BILAR – STOR PERSONLIGHET

Citybil, supermini eller kompaktbil? Kompakt SUV eller kanske en kompakt minibuss? Oavsett vad du kallar dem, eller vilken av våra småbilar du väljer, så kan du vara säker på att få en smidig och praktisk bil som är riktigt kul att köra.

Alla bilar kännetecknas av spjutspetsteknik, som till exempel infotainmentsystemet Ford SYNC eller vår flerfaldigt prisbelönade EcoBoost-bensinmotor.

Varje bil har dessutom design som sticker ut och en helt egen personlighet. Vilken är din speciella favorit?

Funktioner att titta efter i den perfekta småbilen

Ford SYNC Steering Wheel controls

Ford SYNC

Med Ford SYNC kan du kontrollera din musik och ringa och ta emot samtal på mobilen med enkla, direkta röstkommandon. Du kan också använda röststyrning för att spela upp låtar från ett USB eller en MP3/iPod® eller när du strömmar musik från en Bluetooth®-kompatibel telefon. Systemet läser även upp dina inkommande textmeddelanden (beror på den mobiltelefon som är inkopplad).

Ford EcoBoost Engine

Ford EcoBoost

De två EcoBoost-alternativen för bensinmotorer utnyttjar en kombination av direkt bränsleinsprutning och turboladdning för att uppnå fenomenal prestanda och betydande besparingar.

Ford Active City Stop

Active City Stop

Den innovativa funktionen aktivt stadsstopp (Active City Stop) hjälper dig att undvika en krock i långsam trafik eller i hastigheter under 50 km/h. Tekniken fungerar så att den kontinuerligt mäter avståndet till fordonet direkt framför när det ligger inom en nära räckvidd. Om systemet känner av att bilen framför oväntat saktar in aktiveras bromsarna automatiskt.

Nya Ford EcoSport

Nya Ford EcoSport är en del av vår SUV-range. Kompakt på utsidan men rymligt och välutrustad på insidan. Med Ford SYNC 3 och vår effektiva EcoBoost-motor är det en av de ultimata, mest bränsleeffektiva SUV-arna.

Blue New Ford EcoSport 3/4 angle
New Ford Fiesta St-Line in white standing next to industrial building

Nya Ford Fiesta

Nya Ford Fiesta är pånyttfödd med helt ny design och funktion. Oavsett vilken nivå av sportighet eller elegans du är ute efter så kommer du att finna det du söker i nya Ford Fiesta. Trend, Titanium, Vignale, ST-Line eller sprillans nya Fiesta Active... varje Fiestamodell har något unikt.

Upptäck nya Ford Fiestas intelligenta design och teknik. Utrustad med SYNC 3 för att göra livet enklare. B&O finns som tillval för att göra dina resor mer underhållande med din favoritmusik i högtalarna. Lägg till panoramataket för att göra dina resor mer behaglig. 

Nya Ford Fiesta är utrustad med den femfaldiga vinnaren av International Engine of the YearTooltip, 1.0 liters Ford EcoBoost motorn. Ger dig både överaskande prestanda och effektivitet som hjälper dig att spara pengar. 

Ford Småbilar

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top