Home > Personbilar > Ford Performance

The Ford GT, Mustang, Focus ST och Fiesta ST. Denna sensationella line up är  Ford Performance. 

Genom att vi använder oss av våran skicklighet, kunskap och erfarenhet av Ford racing, Team RS. 

 Funktioner att leta efter i den perfekta Performance bilen

Torque Vectoring Control

För maximal kurvtagningskontroll

Vridmomentfördelningen, Torque Vectoring Control, reagerar på vägytan 100 gånger per sekund. (Det är 33 gånger snabbare än en ögonblinkning). Denna information används hela tiden för att balansera effektfördelningen mellan de två framhjulen. Det ger maximalt grepp och skärpt hantering så att du får hjälp att hantera kurvor och ojämnheter i vägen.

Electronic Stability Control

Elektronisk Stabilitetskontroll

Den elektroniska stabilitetskontrollen (ESC) innehåller en rad tekniker som syftar till att ge dig större kontroll över din bil och hjälper till att hålla dig säker. Sensorerna övervakar exempelvis kontinuerligt hastigheten för varje enskilt hjul, bilens "girhastighet" (vinkel och riktning) och styrvinkel. Om du måste styra kraftigt åt vänster eller höger, kanske för att undvika ett hinder, balanserar ESC med exakthet bromskraften mellan varje enskilt hjul och kan också minska motoreffekten. Detta motverkar under- och överstyrning, vilket gör bilen mer stabil och lättare att kontrollera. ESC och antispinnsystemet (Traction Control System - TCS) kan också bidra till att förhindra att hjulen spinner på blöta eller isiga underlag.

Ford EcoBoost

Ford EcoBoost

Ford EcoBoost bensinmotoralternativ använder en kombination av direktbränsleinsprutning och turboladdning för att leverera enastående prestanda och ekonomi:
En ny 1,5 L Ford EcoBoost bensinmotor lägger till det revolutionerande Ford EcoBoost-sortimentet. Kraftigt nedsatt från 1,6L Ford EcoBoost, ger motorn utmärkta utsläpp och bränsleekonomi tillsammans med 160PS kraft. Ett ännu starkare 2,0-liters Ford EcoBoost-alternativ ger en imponerande 240PS.

Yellow Ford Focus ST three quarter angle

Focus ST

Prestanda och enastående effektivitet, avancerad teknik och nyskapande design: Focus ST levererar allt detta i ett enda spännande paket. Denna nya generationens Ford-modell är utrustad med en mängd fantastiska tekniker. Till exempel kan du med hjälp av Ford SYNC 3 med röststyrning och 8-tums pekskärm manövrera bilens navigerings-, underhållningssystem med antingen rösten eller fingret.

Ford Mustang

Mustang 2018 har fått en ny design både fram och bak för att skapa en sportbil med en mer kraftfull framtoning och förbättrad aerodynamik. Motorhuvens ventiler vittnar om den förbättrade kapaciteten hos den modifierade 5,0-liters V8-motorn. LED-strålkastare som kompletteras av de karakteristiska varselljusen.

Yellow Ford Mustang on city street
All New Ford GT

Ford GT

Det här är sann innovation. Från EcoBoost®-motorn på 3,5 liter till ultraeffektiv aerodynamik – Ford GT är kulmen av Fords fantastiska arbete. Hela vårt fordonssortiment präglas av samma starka driv för innovation. 

Ford Performance

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top