Home > Personbilar > ford-familjebilar

För oss på Ford är det en självklarhet att inte behöva kompromissa med körglädje eller snygg design bara för att man väljer en familjebil. 

Just därför är våra familjebilar också en skön mix av utrymme och praktikalitet, grym design, smart teknik och avancerad säkerhet. Och inte minst – utan kanske just därför – är de fantastiskt roliga att köra. 

Våra fina motorer erbjuder superb bränsleeffektivitet och minimerar utsläppen på varje resa. Detta oavsett hur hur många personer eller hur mycket bagage du behöver ha med dig i bilen.

Funktioner att titta efter i den perfekta familjebilen

Ford Sync

Ford SYNC

Med Ford SYNC 3 kan du kontrollera din musik och ringa och ta emot samtal på mobilen med enkla, direkta röstkommandon. För att göra saker ännu enklare så kan du även navigera mellan menyerna med en enkel pekskärmsfunktion.

Ford EcoMode

Ford EcoMode

Det innovativa systemet Ford EcoMode bedömer kontinuerligt vilka effekter ditt körbeteende har på bränsleförbrukningen. Systemet analyserar din hastighet, växlingar, inbromsning och förväntade nivåer, plus antalet korta och långa resor som du kör. Den smarta programvaran ger dig sedan råd om hur du förbättrar din bränsleekonomi.

Ford Adaptive Cruise Control

Adaptiv farthållare

Med Adaptive Cruise Control-tekniken väljer du vilken hastighet du vill färdas i och systemet håller sedan denna farten. Om den inbyggda RADAR-sensorn upptäcker ett fordon framför dig, saktar den ner farten så att ett förinställt minsta avstånd hålls mellan bilarna. Så fort vägen framför dig är fri igen kommer systemet att accelerera till den hastighet du tidigare valt.Tooltip

Ford Focus Estate on Road

Ford Focus

En slående, modern design som kräver uppmärksamhet. Utrustad med en mängd avancerade teknologier, inkluderar Ford Co-Pilot360 och FordPass Connect. Gott om utrymme även för den längsta i familjen. Det här är en helt ny design av nya Ford Focus.

Ford Tourneo Connect

Varje funktion i Tourneo Connect är framtagen för att göra din resa bekvämare både för dig och dina passagerare. Designen och den flexibla sätesfunktionen gör att du har allt utrymme som du behöver. Du har även tillgång till en rad avancerade tekonologier som kommer att förhöja din körupplevelse.

Yellow Ford Tourneo Connect with family on beach
Grey Ford Kuga on road

Ford Kuga

Superb prestanda möter schysst look. Vår populära SUV är självsäkerheten personifierad med sin muskliga design. Interiört förstärks det generösa utrymmet ytterligare av ett maxat panoramatak som givetvis kan öppnas. Fords intelligenta säkerhetssystem samordnar flera säkerhetsfunktioner för att ge dig och din familj bästa möjliga skydd. Välj till intelligent fyrhjulsdrift som håller koll på alla tänkbara vägförhållanden och hjälper dig köra stadigt oavsett körförhållanden.

Ford Mondeo

Elegant tjänstebil och kompetent familjebil i ett och samma vackra paket. Från design till bekvämlighet och prestanda – vår ständigt populära Mondeo är lika sofistikerad som den är praktisk. Kupén är rymlig, bageutrymmet gigantiskt. Medan flera avancerade säkerhetsfunktioner, bälteskrockkuddarna inkluderade, ser efter både dig och dina kära.

Red Ford Mondeo Hybrid Wagon on Road
Grey Ford S-MAX on road near sea

Ford S-MAX

Sportig och mångsidig. Kraftfull och effektiv. Utan kompromiss kombinerar sjusitsiga S-MAX praktikalitet med prestanda. Med sin iögonfallande dynamiska silhuett lämnar S-MAX ett sportigt avtryck på vägarna. Det smarta sätessystemet tillåter otaliga kombinationer för passagerare och bagage. S-MAX har givetvis också en hel rad tekniska funktioner för att maximera säkerheten och minimera bränslefuntionen. 

Ford Galaxy

Sjusitsiga Galaxy är enorm – både när det gäller utrymme och körglädje. Här kan passagerarna sträcka ut och koppla av i den generösa kupén som designats med komfort i åtanke. Ljudsystemet med nio högtalare och det spektakulära panoramataket gör varje resa till ett rent nöje. Och med det nya smarta EasyFolds-systemet fäller du ner – eller upp – andra och tredje sätesraderna genom en knapptryckning. Sist, men absolut inte minst: Givetvis är Galaxy lika med körupplevelse av första klass.

Ford Galaxy Interior

Ford Familjebilar

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top