Home > Personbilar > FOCUS > Funktioner > Komfort

Komfort

Tack vare smart teknik och intelligent design gör Focus din resa mer komfortabel, säker och njutbar.
Innovativa teknologier garanterar lika god kontakt med vägen som du har med din musik och dina telefonsamtal när du är ute och kör.

Ford Focus touchscreen in detail

Handsfree med SYNC 3 

SYNC 3 är vår mest avancerade modell hittills. Snabbare och enklare att använda, med förbättrade röstkommandon och fler funktioner. Den nya kontrollpanelen har större knappar som underlättar användningen och 8-tumspekskärmen har nu samma "nyp-och-svep-funktion" som den som finns i smartmobiler och surfplattor, för en mer intuitiv navigering. SYNC 3 har nu också AppLink, Apple’s CarPlay och Android AutoTooltip för att visa din smartmobildata på pekskärmen.

Nyckelfritt betyder krångelfritt

Fords KeyFree-system gör att du kan låsa och låsa upp bilen utan att behöva ta upp nyckeln ur fickan eller väskan. Perfekt när du har händerna fulla.

KeyFree product image
Wheel Controls - steering wheel

En ratt där allt finns nära till hands

Ratten med tre ekrar och ergonomisk design har specialutformats med föraren i fokus. Varje knapp och reglage finns på rätt ställe och tack vare rattens placering får du både både bättre sikt och enklare tillgång till bilens instrumentpanel. Varför inte göra det riktigt bekvämt och välja en ratt med värme?

Smart förvaring för dina smarta tillbehör

I mittkonsolen finns det plats för din smartphone och andra mobila enheter. Den har dessutom en USB-port för anslutning och ström, samt en gummimatta som håller dina föremål säkert på plats.

Clever storage unit between front seats

Inga problem att låna ut bilen med MyKey

Med MyKey® kan du ställa in en bältespåminnelse, begränsa maxhastigheten eller volymen på ljudsystemet. Systemet är utformat för att ge dig sinnesro när du lånar ut bilen till en vän eller familjemedlem eftersom du kan ställa in vilka begränsningar som gäller för denna nyckel. Du kan själv behålla den obegränsade "admin"-nyckeln och även ha mer än en av varje om du vill.

A hand holding a car key for Ford
Auto-Dimming Rearview Mirror engaged

En backspegel som du inte blir bländad i

Mörkerkörning blir lättare om du inte hela tiden bländas av ljusen från bilarna bakom. Den innovativa automatiska avbländningen upptäcker automatiskt strålkastarljus och växlar till avbländat läge.

Top