Home > Personbilar > FOCUS RS > Funktioner > Komfort

Komfort

Utvändigt drar Focus RS till sig allas blickar. Invändigt finns ingenting som avleder från körupplevelsen. Smarta funktioner kombineras med avancerad teknik 

för en stimulerande körupplevelse varje gång.

Ford Focus RS SYNC 2 with touchscreen

Handsfree med SYNC 3 

SYNC 3 är vår mest avancerade modell hittills. Snabbare och enklare att använda, med förbättrade röstkommandon och fler funktioner. Den nya kontrollpanelen har större knappar som underlättar användningen och 8-tumspekskärmen har nu samma "nyp-och-svep-funktion" som den som finns i smartmobiler och surfplattor, för en mer intuitiv navigering. SYNC 3 har nu också AppLink, Apple’s CarPlay och Android AutoTooltip för att visa din smartmobildata på pekskärmen.

Inga problem att låna ut bilen med MyKey

Med MyKey® kan du ställa in en bältespåminnelse, begränsa maxhastigheten eller volymen på ljudsystemet. Systemet är utformat för att ge dig sinnesro när du lånar ut bilen till en vän eller familjemedlem eftersom du kan ställa in vilka begränsningar som gäller för denna nyckel. Du kan själv behålla den obegränsade "admin"-nyckeln och även ha mer än en av varje om du vill.

Ford Focus RS - MyKey®

Sidobackspeglar som skyddar sig själva

För att undvika oavsiktliga skador fälls de eldrivna infällbara backspeglarna automatiskt in när du har parkerat. När de är infällda skyddar de också de stilfullt inbyggda indikatorlamporna.

Ford Easy Fuel – för busenkel tankning

Med den här behändiga funktionen är det nästan omöjligt att fylla på fel bränsle, för om det är fel munstycke passar det helt enkelt inte. Och eftersom Ford Easy-Fuel är ett locklöst system behöver du aldrig hålla i ett smutsigt tanklock igen.

Blue Ford Focus RS fuel tank

En backspegel som du inte blir bländad i

Mörkerkörning blir lättare om du inte hela tiden bländas av ljusen från bilarna bakom. Den innovativa automatiska avbländningen upptäcker automatiskt strålkastarljus och växlar till avbländat läge.

Auto-dimming rear-view mirror
Top