Home > Personbilar > FIESTA > Funktioner > Prestanda

Prestanda

Varför ska du behöva välja mellan nervkittlande prestanda och kostnadsbesparande effektivitet? I en Fiesta kan du få allt. Med Fords 1,0-liters EcoBoost bensinmotor har du en femfaldig vinnare av International Engine of the Year i din tjänst. Auto-Start-Stop hjälper dig spara bränsle varje gång du stannar för rött ljus. Samtidigt sörjer den sofistikerade kördynamiken och precisionsstyrningen för en givande och kompromisslös körupplevelse.

Mer styrka. Mer effektivitet. Mer nöje.

Vår revolutionerande nya trecylindriga 1,0-liters EcoBoost-bensinmotor på 140 hk ger dig all den kraft du kan förvänta dig från en traditionell 1,6-liters motor, men med bättre bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp. Alla vinner på det. Du kan även välja en 1,1-liters bensinmotor som ger dig upp till 85 hk att roa dig med, samtidigt som du håller koldioxidnivåerna nere.

Manuell eller automatisk växellåda? Du väljer

Vi har flera olika växellådor att välja mellan för att hjälpa dig få ut så mycket som möjligt av den motor du väljer. Välj mellan en femväxlad och två sexväxlade manuella växellådor eller en sexväxlad automatisk växellåda. I nya Fiesta är varje växling följsam och exakt.

Ford Fiesta manual transmission
Ford Fiesta battery

Ladda batteriet mer effektivt

Den regenerativa laddningen laddar batteriet endast när det behövs, och undviker om möjligt att göra det när du trycker på gasen. Det bidrar till att spara ännu mer bränsle och minskar utsläppen ytterligare.

Top