Home > Personbilar > FIESTA > Funktioner > Komfort

Komfort och bekvämlighet

Likväl som du har smart teknologi i ditt hem, borde du ha samma sak i din bil. Därför är Fiesta utrustad med SYNC 3 för att göra livet enklare, B&O för att göra resor mer underhållande och ett öppet panoramattak ge varje resa ett behagligt ljusinsläpp. Gör dig redo att upptäcka allt detta och mer i ett utrymme som ger dig all den komfort och bekvämlighet du kan önska.

Sömlös teknik som du kan styra med rösten

Ford SYNC 3 är ett ultramodernt system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem med intuitiva röstkommandon, eller via färgpekskärmen på 8 tum. Det kan kopplas till Apple CarPlay och Android Auto och med Applink kan du dessutom få åtkomst till några av dina favoritappar. Samtidigt kan Live Traffic hjälpa dig att undvika trafikstockningar. Och du kan till och med ringa upp lokala restauranger genom att helt enkelt säga "Jag är hungrig", eller slå i Michelinguiden för att få hjälp att välja och boka restaurang.

Ansluten vid varje resa

Ford Fiesta finns nu tillgänglig med ett inbyggt FordPass Connect- modemModem Hotspot 2019 (tillval), som ger dig en serie ovärderliga funktioner och som uppdateras i realtid medan du kör. Tack vare 4G Wi-Fi HotspotWiFi Hotspot 2019 med upp till 10 enheter är du alltid uppkopplad. Med hjälp av Live TrafficFordPass with Live Traffic  får du uppdaterad trafikinformation som skickas till bilens navigationssystem. Ladda ner FordPass appen på din smartphone så får du tillgång till ännu fler smarta funktioner. Till exempel fjärrlåsning- och upplåsning på distans, fjärrstart på distans (endast med automat växellåda), hitta var du parkerade bilen och mycket mer.

Din favoritmusik, när den är som bäst

Oavsett din musiksmak så förtjänar den att spelas i bra högtalare. Och det är precis vad du kan förvänta dig i Fiesta ST som nu finns tillgänglig med B&O. Detta premium 675-watt ljudsystem ger ett rikt och kraftfullt ljud via en 10-högtalare, woofer och subwoofer inklusive uppställning. Tekniken har specialdesignats, utvecklats och finjusterats för Fiesta av B&Os specialakustiker. Nu kan du njuta av din favoritmusik i din bil.

Ford Fiesta speaker detail

Ett stort panoramatak för en ljusare, luftigare känsla

Till skillnad från de flesta andra bilar i den här storleken kan Fiesta fås med ett lyxigt, tvådelat panoramatak i glas. Taket kan antingen vikas upp eller glida under det bakre takpartiet för att släppa in luft och ljus i kupén. Samtidigt som panoramataket låter det naturliga ljuset flöda in, håller det solreflekterande glaset kupén sval och skyddar från skadliga UV-strålar. Den elmanövrerade takjalusien kan när som helst stängas eller öppnas med en enkel knapptryckning.

Din Fiesta. Precis som du vill ha den

Vill du anpassa din Fiesta och göra den till din egen? Vårt breda utbud av tillval gör det möjligt. Från enfärgade, metallicfärgade, tvåfärgade och specialfärgade exteriörer till interiördetaljer, klädsel, sömmar och specialdesign på hjul och navkapslar ... Med våra designpaket skapar du din skräddarsydda drömbil.

A wheel and four Ford Fiesta models
Ford Fiesta dock with cell phone

Smart förvaring för smarttelefoner

My Ford Dock är en behändig designlösning som håller din smarttelefon, mp3-spelare eller gps säkert på plats inom nära synhåll så att du aldrig förlorar sikten över vägen. Dockningsstationen sitter ovanpå mittkonsolen och har ett nedfällbart lock som låser din enhet i rätt position.

Allt har sin plats

Förarhytten har inretts för att varje kvadratmillimeter ska kunna användas, med upp till 19 olika förvaringsutrymmen att välja mellan beroende på vilken modell du väljer. En av de praktiska förvaringslösningarna är "mediahyllan" ovanför växelspaken där du kan lägga dina mobila enheter. Och du behöver inte oroa dig för att de glider ner på golvet under färd eftersom hyllan har ett gummiunderlag. Det finns till och med ett usb-uttag så att du enkelt och praktiskt kan ladda din elektronikutrustning.

Ford Fiesta interior stowage
Ford Fiesta ambient lighting

Omgivningsbelysning, för en modernare interiör

Med stämningsbelysningen kan du lägga en subtil och sofistikerad färgton till bilens interiör på natten.

Få en ren vindruta snabbt med Quickclear

Den här smarta funktionen har utvecklats för att hjälpa dig komma iväg snabbare kyliga morgnar. Med en enkel knapptryckning så hettas ultratunna trådar upp som tar bort is, imma och fukt från vindrutan samt isar av torkarbladen. Systemet är i full gång på några sekunder, även när det är minusgrader ute.

Top