Home > Personbilar > NYA FIESTA > Funktioner > Komfort

Komfort

När smart teknik fungerar sömlöst i ditt hem, borde den givetvis göra det i bilen också. Det är därför som helt nya Fiesta är utrustad med SYNC 3 för att underlätta din vardag, B&O PLAY för att göra bilresorna roligare och ett öppningsbart panoramatak för att göra turen till en ren njutning. Upptäck allt detta och mer därtill i ett utrymme som erbjuder all bekvämlighet som du någonsin kan önska.

Sömlös teknik som du kan styra med rösten

Ford SYNC 3 är ett ultramodernt system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem med intuitiva röstkommandon, eller via färgpekskärmen på 8 tum. Det kan kopplas till Apple CarPlay och Android Auto och med Applink kan du dessutom få åtkomst till några av dina favoritappar, som exempelvis Spotify. Samtidigt kan Live Traffic hjälpa dig att undvika trafikstockningar. Och du kan till och med ringa upp lokala restauranger genom att helt enkelt säga "Jag är hungrig", eller slå i Michelinguiden för att få hjälp att välja och boka restaurang.

Din favoritmusik, som den är tänkt att höras

Oavsett vilken musik du föredrar förtjänar den att låta som artisten avsett. Och det är precis vad du kan förvänta dig i nya Fiesta. Varför? Därför att den finns att köpa med B&O PLAY. Detta förstklassiga ljudsystem på 675 watt levererar ett fylligt och kraftfullt ljud via en anläggning som består av en tiotums högtalare, bashögtalare och subwoofer. Den avancerade tekniken har utformats, utvecklats och finjusterats särskilt för nya Fiesta av B&O PLAY:s professionella ljudtekniker. Så skruva upp volymen och upplev dina favoritartister och älsklingslåtar i din personliga konsertlokal: din egen bilkupé.

Ford Fiesta speaker detail

Ett stort panoramatak för en ljusare, luftigare känsla

Till skillnad från de flesta andra bilar i den här storleken kan Fiesta fås med ett lyxigt, tvådelat panoramatak i glas. Taket kan antingen vikas upp eller glida under det bakre takpartiet för att släppa in luft och ljus i kupén. Samtidigt som panoramataket låter det naturliga ljuset flöda in, håller det solreflekterande glaset kupén sval och skyddar från skadliga UV-strålar. Den elmanövrerade takjalusien kan när som helst stängas eller öppnas med en enkel knapptryckning.

Din Fiesta. Precis som du vill ha den

Vill du anpassa din Fiesta och göra den till din egen? Vårt breda utbud av tillval gör det möjligt. Från enfärgade, metallicfärgade, tvåfärgade och specialfärgade exteriörer till interiördetaljer, klädsel, sömmar och specialdesign på hjul och navkapslar ... Med våra designpaket skapar du din skräddarsydda drömbil.

A wheel and four Ford Fiesta models
Ford Fiesta dock with cell phone

Smart förvaring för smarttelefoner

My Ford Dock är en behändig designlösning som håller din smarttelefon, mp3-spelare eller gps säkert på plats inom nära synhåll så att du aldrig förlorar sikten över vägen. Dockningsstationen sitter ovanpå mittkonsolen och har ett nedfällbart lock som låser din enhet i rätt position.

Allt har sin plats

Förarhytten har inretts för att varje kvadratmillimeter ska kunna användas, med upp till 19 olika förvaringsutrymmen att välja mellan beroende på vilken modell du väljer. En av de praktiska förvaringslösningarna är "mediahyllan" ovanför växelspaken där du kan lägga dina mobila enheter. Och du behöver inte oroa dig för att de glider ner på golvet under färd eftersom hyllan har ett gummiunderlag. Det finns till och med ett usb-uttag så att du enkelt och praktiskt kan ladda din elektronikutrustning.

Ford Fiesta interior stowage
Ford Fiesta ambient lighting

Omgivningsbelysning, för en modernare interiör

Med stämningsbelysningen kan du lägga en subtil och sofistikerad färgton till bilens interiör på natten.

Få en ren vindruta snabbt med Quickclear

Den här smarta funktionen har utvecklats för att hjälpa dig komma iväg snabbare kyliga morgnar. Med en enkel knapptryckning så hettas ultratunna trådar upp som tar bort is, imma och fukt från vindrutan samt isar av torkarbladen. Systemet är i full gång på några sekunder, även när det är minusgrader ute.

Top