Home > Personbilar > NYA FIESTA ST > Funktioner > Komfort

Avkopplande och uppiggande.

Ovärderlig och intelligent.

De bästa teknikerna ska fungera utan ansträngning. De bör alltid göra livet enklare, mer underhållande, bekvämare och belönande.

Därför är helt nya Fiesta ST utrustad med det avancerade SYNC 3-systemet och B&O, RECARO-stolar och många andra ovärderliga funktioner.

Upptäck allt du behöver för bättre bilresor i ett utrymme som erbjuder all den bekvämlighet som du kan önska dig.

Live venue with B&O logo

Din favoritmusik, när den är som bäst

Oavsett dinmusiksmak så förtjänar den att spelas i bra högtalare. Och det är precis vad du kan förvänta dig i Fiesta ST som nu finns tillgänglig med B&O. Detta premium 675-watt ljudsystem ger ett rikt och kraftfullt ljud via en 10-högtalare, woofer och subwoofer inklusive uppställning. Tekniken har specialdesignats, utvecklats och finjusterats för Fiesta av B&Os specialakustiker. Nu kan du njuta av din favoritmusik i din bil.

Sömlös teknik som du kan styra med rösten

Ford SYNC 3 är ett ultramodernt system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem med intuitiva röstkommandon, eller via färgpekskärmen på 8 tum. Det kan kopplas till Apple CarPlay och Android Auto och med Applink kan du dessutom få åtkomst till några av dina favoritappar, som exempelvis Spotify. Samtidigt kan Live Traffic hjälpa dig att undvika trafikstockningar. Och du kan till och med ringa upp lokala restauranger genom att helt enkelt säga "Jag är hungrig", eller slå i Michelinguiden för att få hjälp att välja och boka restaurang.

Ford Fiesta ST RECARO sports seats

En förarstol gjord för prestanda

För att hjälpa dig få ut absolut mest av din Fiesta ST kan du få den utrustad med tävlingsinspirerade sportstolar från RECARO. Dessa stolar med extra bra stöd är optimerade gör att ge dig perfekt ställning för att hantera (och njuta av) din Fiesta ST. Stolarna är märkta med ST och RECARO och du kan välja mellan skinn-, Dinamica- eller textilklädsel.

Ett stort panoramatak för en ljusare, luftigare känsla

Till skillnad från de flesta andra bilar i den här storleken kan Fiesta fås med ett lyxigt, tvådelat panoramatak i glas. Taket kan antingen vikas upp eller glida under det bakre takpartiet för att släppa in luft och ljus i kupén. Samtidigt som panoramataket låter det naturliga ljuset flöda in, håller det solreflekterande glaset kupén sval och skyddar från skadliga UV-strålar. Den elmanövrerade takjalusien kan när som helst stängas eller öppnas med en enkel knapptryckning.

Ford Fiesta Electronic Automatic Temperature Control

Ställ in den temperatur som du föredrar

Med tillvalet elektronisk automatisk temperaturkontroll (EATC) kan du välja önskad interiörtemperatur som sedan bibehålls av systemet med hjälp av avancerad luftkonditionering.

Nyckelfritt betyder krångelfritt

WGå mot bilen så känner Fords nyckelfria system av att din fjärrnyckel finns i närheten, även om den ligger i din ficka eller väska. Dörrarna låses upp och när du sätter dig i förarsätet behöver du inte tänka på att vrida om nyckeln. Allt du behöver göra är trycka ner kopplingen och trycka på Ford Power-startknappen för att starta motorn.

Ford Fiesta MyKey close up

Inga problem att låna ut bilen med MyKey®

Den här tekniken gör det möjligt att ställa in en högsta hastighetsgräns och till och med kontrollera volymen på ljudsystemet om du vill. Ford MyKey® är lätt att använda och tack vare den smarta tekniken kan du låna ut din bil till en vän eller familjemedlem utan att behöva oroa dig. Sätt bara i en nyckel i tändningslåset, starta bilen och följ de enkla instruktionerna för att programmera de begränsningar du vill spara för den nyckeln. Du kan själv behålla den obegränsade "admin"-nyckeln och till och med ha mer än en av varje om du vill.

Omgivningsbelysning, för en modernare interiör

Med stämningsbelysningen kan du lägga en subtil och sofistikerad färgton till bilens interiör på natten.

Ford Fiesta ST Ambient lighting

Få en ren vindruta snabbt med Quickclear

Den här smarta funktionen har utvecklats för att hjälpa dig komma iväg snabbare kyliga morgnar. Med en enkel knapptryckning så hettas ultratunna trådar upp som tar bort is, imma och fukt från vindrutan samt isar av torkarbladen. Systemet är i full gång på några sekunder, även när det är minusgrader ute.

Sidobackspeglar som skyddar sig själva

Det är lätt hänt att ytterbackspeglarna skadas när du kör in och ut ur trånga utrymmen, eller när du står parkerad på en trång gata. Med eldrivna, fällbara backspeglar som tillval kan du undvika detta genom att vika in dem med en enkel knapptryckning. Eftersom de är uppvärmda kan du dessutom komma iväg snabbare och säkrare i morgonfrosten.

Förhindrar förargliga bucklor och repor

Det är lätt att slå i dörren mot olika saker i trånga parkeringsutrymmen. Men om du öppnar dörren på en Fiesta kommer en skyddande spärr att skjuta ut som skyddar lacken på din bil och fordonet vid sidan om.

Top