457 hk
Kapabel kraft
40 km
Eldriven räckvidd
SYNC 3
Uppkopplad
UPPGRADERA TILL BUSINESS CLASS
FORD EXPLORER PLUG-IN HYBRID
BYGGD FÖR LIVETS ÄVENTYR
FORD EXPLORER PLUG-IN HYBRID

FORD EXPLORER PLUG-IN HYBRID

100% Laddhybrid. 100% SUV. Den elegant dominerande exteriören är skulpterad för att skapa en känsla av raffinerad kapacitet. Den vackert mångsidiga interiören tillåter upp till sju personer att åka bekvämt, samtidigt som den har generöst med bagageutrymme. En avancerad laddhybriddrivlina, i kombination med ett intelligent fyrhjulsdriftsystem, levererar imponerande kraft vid behov, med enastående effektivitetsnivåer. Och med en mängd ytterligare funktioner och smart teknik är Ford Explorer noggrant konstruerad för att du ska kunna möta världen med komfort och stil.

KONSTRUERAD FÖR EXCELLENS
Slå dig ner i kupén i Ford Explorer och omge dig med teknik i världsklass. Skräddarsy din prestanda för stadsvägar, bergsvägar och allt däremellan med det avancerade Terrain Management System. Eller koppla av på långa körningar genom att aktivera adaptiv fartkontroll med start/stopp-teknik. Du kan till och med välja om du vill prioritera elkraft, bensindrift eller en kombination av dessa två. Alla dessa system samverkar perfekt och höjer din upplevelse varje gång du sätter dig bakom ratten.

KAPABEL UTAN ANSTRÄNGNING
Ford Explorer är en elegant blandning av robust kapacitet och sofistikerad hybrideffektivitet. Ett precisionstillverkat laddhybridsystem med en 3,0-liters V6 EcoBoost-bensinmotor, hjälper dig att ta dig an världen mer effektivt än någonsin. Och en avancerad 10-växlad automatväxellåda med roterande växelväljare ser till att du alltid har rätt växel vid rätt tidpunkt. Detta är en SUV som har byggts för att leverera belönande kördynamik, extraordinär kontroll och ett oöverträffat vägkommando.

ETT BÄTTRE SÄTT ATT RESA
Varje linje på instrumentbrädan. Varje söm i de lyxiga lädersätena. Allt material som används i kupén. Ingen detalj var för liten när helt Nya Ford Explorers vackert färdiga och mångsidiga interiör tillverkades. Med ett skräddarsytt B&O-ljudsystem, trådlös telefonladdning och ett sofistikerat FordPass Connect-modem. Du tar vilken ursäkt som helst för att åka en sväng.

SMART SÄKERHETSTEKNIK
Ford Explorer har en mängd avancerade tekniker som är utformade för att hålla dig, din familj och andra trafikanter så säkra som möjligt. Vissa system, som krockavvärjning (Pre-collision assist) med fotgängaravkänning och krängningshämmare, bidrar aktivt till att förebygga olyckor. Medan andra, såsom bromsning efter kollision, kan minska svårighetsgraden om en olycka inträffar.

SKAPAD FÖR ÄVENTYR
Ford Explorer har utvecklats från grunden för pålitlighet och förfining. Det finns plats för upp till sju personer att sitta bekvämt. Och med alla säten nere får du tillgång till 2 274 liter mångsidigt lastutrymme. Vridmoment på 840 Nm innebär att du också kan bogsera upp till 2 500 kg. Så oavsett om du planerar en golfhelg eller en lång resa med familjen, kommer du aldrig att sakna utrymme.

VIKTIG INFORMATION