Home > Personbilar > NYA EDGE > Funktioner > Komfort

Skapad för komfort

Enastående hantverk och material av högsta kvalitet skapar en känsla av prestige från den stund du kliver in i nya Edge. FordPass Connect ger en ny nivå av uppkoppling som du hittills bara kunnat uppleva hemma. Och B&O är ett skräddarsytt ljudsystem på 1 000 watt med 12 högtalare som ger en konsertsalsliknande upplevelse.

A family in Ford Edge car

Nyckeln till en mer uppkopplad värld

För första gången någonsin finns nya Edge med FordPass Connect. Systemet ger en mängd ovärderliga fördelar som upp till 4G LTE WifiWifi surfzon för upp till tio enheter och uppdateringar av trafikinformation i realtid direkt till satellitnavigeringen i din bil. 

Läs mer

Ladda ner FordPass-appen för att få ännu mer funktioner

FordPass Connect blir ännu mer kraftfull när den har parkopplats med din smartmobil via FordPass-appen. När den är ansluten kan du låsa upp en serie innovativa nya funktioner. Du kan till exempel använda din mobil för att hitta din bil och låsa eller låsa upp den på distans. Du kan övervaka bränslenivån, körsträckan och däcktrycket och få varningsmeddelanden om bilens skick direkt till din mobil. Om du dessutom har en automatlåda kan du starta bilen så att den är isfri, varm och klar att köra när du är det. Du kan även programmera din satellitnavigering hemifrån genom att skicka ett resmål direkt från din mobil till bilen.

Läs mer

FordPass hand with a mobile phone

Med det här systemet får du lugn och ro i bilen

Active Noise Control är utformat för att tysta oönskade ljud i förarhytten. Med teknik som liknar brusreducering i hörlurar upptäcker och mäter mikrofoner i kupén specifika ljudvågor. Systemet skapar sedan ljudlöst "vitt brus" som motverkar de oönskade ljuden och skapar en verkligt lugn oas när du kör.

Din favoritmusik, som den är tänkt att höras

Oavsett vilken musik du föredrar förtjänar den att låta som artisten avsett. Det är precis vad du kan förvänta dig i nya Edge. Varför? Därför att den finns att köpa med B&O. Detta förstklassiga ljudsystem på 1,000 watt levererar ett fylligt och kraftfullt ljud via en anläggning som rymmer 12 högtalare, bashögtalare och subwoofer. Denna avancerade teknik har utformats, utvecklats och finjusterats särskilt för Edge av B&O:s professionella ljudtekniker. Så skruva upp volymen och upplev dina favoritartister och älsklingslåtar i din personliga konsertlokal: din egen bilkupé. 

Ford music
Ford Edge electronic parking brake close up

Smart, bekväm och platsbesparande

Den elektroniska parkeringsbromsen är ett enkelt tillägg som har några förvånande fördelar. Den ger dig till exempel mer utrymme i kupén, den är enklare att använda och du behöver inte serva bromsarna lika regelbundet. Och för att använda bromsen behöver du bara trycka på en knapp i mittkonsolen.

En praktisk handsfree-baklucka som du lätt öppnar och stänger

Det här smarta systemet hjälper dig göra det så enkelt som möjligt att lasta i och ur bilen. När bilen upptäcker din fjärrnyckel behöver du bara vicka med foten under den bakre stötfångaren för att automatiskt öppna eller stänga bakluckan. Perfekt när du har händerna fulla och inte når handtaget.

Ford Edge woman opening a back of the car with her leg
Ford Edge detail of an open rooftop

Släpp in lite solsken

Edge finns med ett fullängds panoramatak. Naturligt ljus kan därmed flöda in i bilen för att skapa en ljus och luftig interiör. Den främre halvan är eldriven och kan vikas upp eller glida under det bakre takpartiet och ett fullängds infällbart solskydd gör att du kan öppna glastaket för att få in frisk luft samtidigt som du får skydd mot solen.

Top