Home > Personbilar > EDGE > Funktioner > Komfort

Komfort

Ford Edge är fullt utrustad med genomtänkta detaljer för att underlätta för dig och dina passagerare att njuta av en avkopplande och stressfri resa.

Med det här systemet får du lugn och ro i bilen

Active Noise Control är utformat för att tysta oönskade ljud i förarhytten. Inbyggda mikrofoner spårar och mäter ljudvågor. En kontrollenhet kan separera de ljud som du vill höra, som tal, radioljud och musik, från de ljud du helst vill slippa. Systemet skapar sedan ljudlöst "vitt brus" som motverkar de oönskade ljuden och skapar en känsla av lugn och ro när du kör.

Handsfree-baklucka som är lätt att öppna och stänga

Om du har händerna fulla men har din KeyFree-nyckelbricka på dig, känner din Ford Edge av att du är i närheten och allt du behöver göra är att vicka med foten under den bakre stötfångaren för att automatiskt öppna eller stänga bakluckan.

Du kan också öppna bakluckan med din nyckelbricka eller med låsknapparna inuti bilen. Du kan när som helst pausa öppnandet så stannar bakluckan i den position den befinner sig i just då.

A rear view of the Ford displaying white car on a display

Enklare och säkrare att backa

Trafikkoner, cyklar, låga murar ... backkameran visar allt som kan finnas bakom dig på en skärm som är inbyggd i mittkonsolen. Systemet visar allt sådant som du kan tänkas missa, men hjälper dig också att parkera, genom att den visar virtuella linjer som hjälper dig in i den smalaste av parkeringsplatser. Kameran aktiveras automatiskt när du lägger i backen.

Gott om plats 

Kupén har fem generöst tilltagna sittplatser på två rader med ett 60/40 delat baksäte vilket ger gott om plats för alla passagerare. Med många förvaringsutrymmen plus ett lastutrymme finns det finns gott om plats för passagerare, bagage, shopping, husdjur, aktivitetsutrustning – eller alla kombinationer av dessa, och mycket mer.

Edge interior loads of space
The Edge sunroof

Panoramatak för en ljusare, luftigare känsla

Med en enkel knapptryckning kan det elmanövrerade solskyddet öppnas så att naturligt ljus kan strömma in genom panoramataket. Samtidigt håller det solreflekterande glaset kupén sval och skyddar dig från skadliga UV-strålar.

Top