Home > Personbilar > C-MAX > Funktioner > Prestanda

Prestanda

C-MAX drivs av en serie avancerade och högeffektiva motorer. Bensin eller diesel? Du väljer. Och med ett stort urval av kapaciteter och uteffekter kommer du garanterat att hitta en motor som passar perfekt för dina behov.

 

Få ut mesta möjliga av din motor

Den revolutionära 1,0-liters 3-cylindriga EcoBoost bensinmotorn levererar 100PS och 125PS med CO2-utsläpp på bara 117g / km för C-MAX och 119g / km för Grand C-MAX. Det är den kraft du förväntar dig av en konventionell 1,6 L-motor, bara med bättre bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp. Namngiven internationell årets motor i tre år i följd.

Ett helt nytt dieselalternativ

1.5 TDCi är en helt ny motor.  Den bygger på 1.6 TDCi-motorn, erbjuder samma kraft till instegsmotorn på 95 hk, men har nu fått 120 hk i nästa motorsteg (tidigare 115 hk). Dessutom maximerar den bränsleekonomin och minskar utsläppen. Motorn finns idag med en 6-växlad manuell växellåda och automatväxellåda med 120 hk.

Diesel engine
Low emission diesel power

Låg utsläpp dieselkraft

2.0 TDCi-motorn är också ny och ökar effekten från 140 PS till 150 PS. Denna motor är tillgänglig med både 6-växlad manuell och 6-växlad PowerShift automatisk växellåda.

Top