Home > Personbilar > C-MAX > Funktioner > Komfort

Komfort

Intelligent design innebär att varje funktion i C-MAX finns där av en anledning och, viktigast av allt, fyller verkliga behov. De praktiska aspekterna matchas av en enastående komfort som gör varje resa behaglig och stressfri.

En hands-free liftgate för enkel öppning och stängning

Om du har dina händer fulla, och C-MAX känner av närheten till din KeyFree-nyckelfob, behöver du bara vinka din fot under bakre stötfångaren och lyftporten öppnar eller stänger sig automatiskt.

Bekväma och flexibla infällbara säten

C-MAX rymmer en familj på fem personer och är elegant och bekväm på samma gång tack vare de tre individuella bakre sätena som kan fällas ned för att maximera utrymmet på bästa sätt.  I den sjusitsiga Grand C-MAX kan mittsätet i andra raden snabbt fällas ned under högersätet. Tack vare den geniala 2+2+2-layouten kan man enkelt skapa en korridor för att göra utrymmena mer lättillgängliga.

Ford C-MAX fold-flat seats see through visual
Sony DAB audio radio/CD in a Ford C-MAX

Ett kristallklart Sony DAB-ljudradio / cd-system

Förutom att leverera perfekt ljud, visar detta toppmoderna digitala system med premiumhögtalare information om vilken musik det är som spelas. Några versoner visar även de senaste nyhetsrubrikerna. Systemet innehåller även Ford SYNC 3 med nödhjälp, Bluetooth® med röstkontroll och en USB-anslutning och fjärrkontroll. Tooltip

Panoramatak för en ljusare, luftigare känsla

Med en enkel knapptryckning kan det elmanövrerade solskyddet öppnas så att naturligt ljus kan strömma in genom panoramataket. Samtidigt håller det solreflekterande glaset kupén sval och skyddar dig från skadliga UV-strålar.

Panoramic roof in a Ford C-MAX
Ford Grand C-MAX with open sliding rear doors

Lättåtkomlig, från alla håll

De unika dubbla skjutdörrarna bak gör det lätt för passagerarna att stiga in i och ut ur bilen. Den intelligenta designen hindrar även att dörrarna slår mot andra bilar eller väggar vid parkering i trånga utrymmen.

Top