Home > Nyheter > Nya Ford Transit Minibuss

NYA FORD TRANSIT MINIBUSS

KOMMER SNART

Nya Ford Transit Minibuss är byggd för att transportera upp till 18 personer. Den nya minibussen är utrustad med användbar teknik, som en elmanövrerad sidodörr och flera eluttag. Och för första gången finns ett inbyggt FordPass Connect-modem upp till 4G wifi för dig och dina passagerare tillsammans med uppdaterad trafikinformation i realtid som skickas direkt till ditt navigationssystem.

Förstklassig design

Byggd för komfort och tillförlitlighet. Designad för att förmedla en känsla av professionalism och kvalitet. Det här är nya Transit Minibuss.

All New Ford Transit Minibus side view with passengers

Hållbarhet och förfining

Nya Transit Minibuss är specialbyggd för pålitlighet och komfort. Med upp till 18 sittplatser har du aldrig ont om plats för passagerare eller deras bagage. Hållbara material ser till att minibussen hålls i toppskick längre. En elmanövrerad sidodörr och fotsteg gör det enklare än någonsin att kliva i och ur fordonet. Flera eluttag i minibussen hjälper till att hålla dina enheter laddade och klara för hela resan.

Teknik med ett syfte

Nya Transit Minibuss har en mängd avancerade tekniker som är utformade för att på alla sätt förbättra din körupplevelse. Intelligent adaptiv farthållare bidrar exempelvis till att göra långa resor på motorvägen mindre långtråkiga och mer ekonomiska. De olika körlägena (Normal, Halka, Bogsera) och det nya EcoMode (EcoMode) gör att du kan ändra prestandan efter uppgift och förutsättningar. Det finns till och med ett avancerat informationssystem för döda vinkeln, en främre vidvinkelkamera och en bakre kamera med nedåtriktat ljus som alla bidrar till att förbättra din medvetenhet på vägen.

All New Ford Transit Minibus rear view camera graphic
All New Ford Transit Minibus Ecoblue engine

Ny avancerad motorteknik

Nya Transit Minibuss med en serie avancerade 2,0-liters Ford EcoBlue dieselmotorer är mer kraftfull och mer effektiv än någonsin tidigare. Med tre olika drivlinor som ger upp till 170 HK kommer du garanterat hitta en som möter dina specifika behov. Vilken du än väljer lever varje motor även upp till de stränga utsläppskraven enligt Euro 6.2. Minibussen finns också med en förfinad tung lastbilsmotor (HDT) för att maximera prestandan.

Nyckeln till en mer uppkopplad värld

Nya Transit Minibuss finns nu med ett FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Systemet låser upp en mängd kraftfulla fördelar som upp till 4G wifiWi-Fi Hotspot för upp till tio enheter så att du och dina passagerare alltid kan hålla kontakten. Systemet kan också leverera uppdateringar av trafikinformation i realtidFordPass with Live Traffic direkt till ditt SYNC 3 navigationssystem som hjälper dig undvika köer och hitta den snabbaste vägen till din destination. Du kan till och med övervaka ditt fordons status och få meddelanden om systemet upptäcker att underhåll krävs.

All New Ford Transit Minibus FordPass app close up
All New Ford Transit Minibus front camera graphic

Teknik som håller dig säker

Nya Transit Minibuss är fullt utrustad med avancerad teknik och smarta system som är utformade för att förbättra säkerheten. Till exempel övervakar krockavvärjningssystemet med fotgängaravkänning vägen framför dig och varnar dig när personer befinner sig framför bilen eller skulle kunna korsa bilens färdväg. Om du inte reagerar på larmet kan systemet även aktivera bromsarna automatiskt. Dessutom hjälper ett sofistikerat larm till att hålla din Transit och dess innehåll skyddade.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top