Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Nyheter > Nya Ford Transit Courier

NYA TRANSIT COURIER

KOMMER 2018

Trots att nya smidiga Transit Courier är den mest kompakta bilen i Transit-serien delar den de större fordonens omtalade funktionalitet. Det finns t.ex. en generöst tilltaget lastutrymme på 2,3 m³ som gör det möjligt att lasta mer i den än i någon annan skåpbil av den här klassen. 

Den nya modellen är också fullmatad med avancerad teknik. Exempelvis system som håller dig uppkopplad, handsfreeteknik, kontroller för att styra och övervaka din hastighet och till och med funktioner som skyddar fotgängare i fordonets närhet. Bilens motorer har också uppgraderats vilket gör den mer ekonomisk att köra än någonsin tidigare.

Liten skåpbil med storbilsteknik

Trots att nya smidiga Transit Courier är den mest kompakta bilen i Transit-serien delar den de större fordonens omtalade funktionalitet.

Den nya modellen är också fullmatad med avancerad teknik. System för att hålla dig uppkopplad, handsfreeteknik och hastighetskontroll är några av fördelarna. Bilens motorer har också uppgraderats vilket gör den mer ekonomisk att köra än någonsin tidigare.

New Silver Ford Transit Courier
New Ford Transit Courier Steering Wheel

Mindre uttröttande, mer ekonomiska resor

Med farthållaren kan du ställa in en hastighet som sedan bibehålls tills du bromsar eller gasar. Med hjälp av vippkontakter på ratten kan du justera hastigheten medan du kör. 

Dessutom håller farthållaren med justerbar hastighetsbegränsning (Adjustable Speed Limiter) ditt fordon inom den förinställda hastighetsgräns som du valt. Systemet hjälper dig inte bara att spara bränsle minimerar det risken för att du ska överskrida hastighetsgränsen. Förutom de praktiska fördelarna kan båda dessa tekniker göra långa resor mer avkopplande.

SYNC 3. För en enkel handsfreeupplevelse

Ford SYNC 3 är ett avancerat system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem. Du kan antingen använda röstkommandon eller 6” färgpekskärmen med nyp- och svepfunktion för mer intuitiv navigering. Samtidigt kan Live TrafficTooltip hjälpa dig att undvika trafikstockningar. Du kan till och med ringa upp någon av de listade lokala restaurangerna genom att helt enkelt säga "Jag är hungrig".

Lead story 2: Comfort and Convenience: SYNC 3
Ford Transit Courier class-leading 2.3 cu.m loadspace

Kompakt och rymlig

Den kanske är kompakt, men med ett lastutrymme på 2,3 m³ får du 10 % mer lastvolym jämfört med andra fordon i samma klass. Bakom mellanväggen finns det plats för en Europapall och en generös nyttolastkapacitet på 600 kg. Smarta funktioner ser till att skydda både din last och ditt fordon mot arbetslivets påfrestningar. Eftersom vanen är byggd enligt krävande normer för transportbilar är nya Transit designad för att vara länge, men också för att minimera ägarkostnaden.

 

Bränslesparande växellåda med sex växlar

Nya Transit Courier är både mer ekonomisk och mer effektiv tack vare sin 6-växlade växellåda. När du har nått tillräckligt hög fart sätter du bara in den sjätte växeln så kommer du att spara på bränslet medan du kör i den valda hastigheten. Du kommer snart att märka hur snabba och jämna växlingarna är också.

 

Lead story 4: Performance and Efficiency: 6 Speed Transmission
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top