Home > Nyheter > Nya Ford Transit Chassis Cab

NYA FORD TRANSIT CHASSIS CAB

KOMMER SNART

Nya Ford Transit Chassis Cab är den optimala transportbilen. Den här skåpbilen kan anpassas efter dina specifika affärsbehov, oavsett om du behöver en pickup, kylbil eller vad du än behöver . Vilka behov du än har så är Transit Chassis Cab den tuffaste, mest pålitliga och slitstarka modellen någonsin.

Mångsidig, pålitlig och effektiv

Nya Transit Chassis Cab är ditt kontor på vägen. Det är därför den är byggd för att vara både bekväm och tålig, kraftfull och effektiv och viktigast av allt, pålitlig.

New Ford Transit Chassis Cab detail of frame

Tillförlitlighet möter mångsidighet

Nya Transit Chassis Cab är i den absoluta framkanten i fråga om finess och funktion. Den är designad för att säkerställa att oavsett dina unika krav kan du alltid skapa ett skräddarsytt fordon. Och med en nyttolast på 2 863 kg är den specialutformad för att göra varje jobb enkelt.

Avancerad ny motorteknik

Med sin serie avancerade 2,0-liters Ford EcoBlue dieselmotorer är nya Transit Chassis Cab mer kraftfull och effektiv än någonsin tidigare. Med fyra olika drivlinor som ger upp till 185 hk och ett vridmoment på 415 Nm kommer du garanterat hitta en modell som passar just dig. Vilken du än väljer lever varje motor även upp till de stränga utsläppskraven enligt Euro 6.2. Bilen finns också med en tung lastbilsmotor för tyngre ombyggnader och även som en lätt hybridelbil för ännu bättre bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp.

New Ford Chassis Cab EcoBlue engine model
New Ford Transit Chassis Cab trailing another car

Teknik med ett syfte

Nya Transit Chassis Cab är fullpackad med avancerad teknik som skapats för att hjälpa dig jobba smartare och mer effektivt. Elektrisk servostyrning anpassar sig till exempel efter förändrade förhållanden för att göra styrningen lätt och enkel vid låga hastigheter och stadigare vid högre hastighet. Samtidigt bidrar den intelligenta adaptiva farthållaren till att göra långa resor på motorvägen mindre långtråkiga och mer ekonomiska. Och med de olika valbara körlägena, som normal, halka, lera, bogsera och nya EcoMode, kan du styra hur Transit hanterar väglaget.

Nyckeln till en mer uppkopplad värld

Nya Transit Chassi Cab finns nu med FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem 2019. Systemet låser upp en mängd kraftfulla fördelar som upp till 4G-wifiWi-Fi Hotspot för upp till tio enheter så att du och dina passagerare alltid kan hålla kontakten. Systemet kan också leverera uppdateringar av trafikinformation i realtidFordPass with Live Traffic direkt till ditt SYNC 3 navigationssystem som hjälper dig undvika köer och hitta den snabbaste vägen till din destination. Du kan till och med övervaka ditt fordons status och få meddelanden om systemet upptäcker att underhåll krävs.

A hand with mobile with FordPass App on screen and Chassis Cab
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top