Home > Nyheter > Nya Ford Tourneo Custom PHEV

NYA FORD TOURNEO CUSTOM PLUG-IN HYBRID

Byggd för effektivitet. Skapad för bekvämlighet.

Nya Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid (PHEV) är byggd för att transportera passagerare mer effektivt än någonsin. Smart hybridteknik hjälper till att hålla utsläppen på ett minimum. Intelligent design skapar en raffinerad och sofistikerad inredning för alla.

Ford Tourneo on the Road
Nya Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid Ecoboost petrol engine

Det bästa av två världar

Nya Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid har två kraftkällor som hjälper dina passagerare att ta sig dit de ska mer effektivt än någonsin. En avancerad eldrivlina gör att du kan göra kortare resor utan utsläpp. Och på längre resor startar den flerfaldigt belönade 1-liters EcoBoost-motorn så att du kan åka så långt du vill. Dess teknik är utformad för att maximera effektiviteten utan att kompromissa med den tillförlitlighet och flexibilitet du förväntar dig av en Tourneo.

Bekväm laddning

Plug-in Hybrid kan laddas var som helst där du har tillgång till elnätet. Och när den är fulladdad kan du köra över 56 km på enbart elkraft. Det är tillräckligt för de flesta korta stadsresor utan att använda något bränsle. När batterikraften börjar sjunka förlänger bensinmotorn inte bara räckvidden, den hjälper också till att ladda batteriet. Tourneo använder också smart självladdningsteknik, som regenerativ bromsning, för att skicka kraft tillbaka till elmotorn. När batteriet är tillräckligt laddat kan du växla över till enbart eldrift igen vilket hjälper dig spara pengar och minska utsläppen.

Nya Ford Tourneo Custom laddhybrid – laddning
Nya Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid rear cabin

Res alltid i business class

Nya Tourneo Custom Plug-in Hybrid maximerar effektiviteten utan att kompromissa med utrymmet, komforten eller flexibiliteten på insidan. Baksätena kan flyttas i många olika konfigurationer för att maximera benutrymmet eller bagageutrymmet. Du kan till och med skapa en konferenssittning när dina passagerare behöver lite plats för att prata. Material av högsta kvalitet i hela kupén ger en exceptionellt hög komfort, var du än sitter. Och noggrant uttänkta detaljer ger en förfinad upplevelse under varje resa.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top