Home > Nyheter > Nya Ford Ranger

NYA FORD RANGER

New Ford Ranger interior transmission view

En sofistikerad tioväxlad automatlåda

Med den nya avancerade tioväxlade automatlådan får du exceptionell acceleration och oslagbar bränsleeffektivitet. Den använder även adaptiv växelstyrning i realtid som gör att växellådan anpassar sig efter ändrade körförhållanden. Så oavsett om du kör på motorvägen eller i svår och lerig terräng kommer du alltid ha rätt växel vid rätt tillfälle.

Ny avancerad motorteknik

Nya Ranger, med nya generationens avancerade 2,0-liters Ford EcoBlue dieselmotorer, är mer kraftfull och mer effektiv och har lägre utsläppsnivåer än någonsin tidigare. Med tre olika drivlinor som ger upp till 213 hk och ett vridmoment på 500 Nm kommer du garanterat hitta en som är rätt för dig. Vilken motor du än väljer lever de alla upp till de stränga utsläppskraven enligt Euro 6.2.

New Ford Ranger interior LCD screen

Nyckeln till en mer uppkopplad värld

För första gången någonsin finns nya Ranger med ett inbyggt FordPass Connect-modemFordPass Connect-Ranger. Det smarta systemet erbjuder en serie fördelar som är så användbara att du kommer undra hur du någonsin kunnat klara dig utan dem. Här finns till exempel upp till 4G LTE wifiWifi-surfzon för så många som tio enheter och trafikinformation som uppdateras i realtidSYNC 3-Ranger direkt till satellitnavigeringen i din bil. Avancerade fjärrfunktioner gör det möjligt att styra och övervaka din Ranger var du än befinner dig. Du kan använda din mobil för att hitta din bil och låsa eller låsa upp den samt starta motorn på distans.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top