Home > Nyheter > Nya Ford Kuga

HELT NYA FORD KUGA 

BESTÄLLNINGSBAR HÖSTEN 2019

Helt nya Ford Kuga har skapats speciellt för att kombinera elegant stil och tuff kapacitet helt driven av effektiv laddhybridkraft. Förfinad modern design på utsidan. Anpassningsbart mångsidigt utrymme på insidan. Det bästa av allt i ett paket

Nya Ford Kuga körandes över en bro

Frihet att bara köra

Intelligent adaptiv farthållare håller dig i den hastighet du väljer. Om den inbyggda RADAR-sensorn upptäcker ett fordon framför dig saktar den ned farten så att ett säkert avstånd hålls mellan bilarna. Så fort vägen är fri igen accelererar systemet automatiskt till den valda hastigheten. Det här tillsammans med filhållningssystemet, som hjälper till att förhindra oavsiktliga avvikelser över linjerna, gör de långa resorna ännu mer njutbara.

Det bästa av två världar

Oavsett destination använder helt nya Kuga laddhybrid två kraftkällor för att ta dig dit du ska mer effektivt än någonsin. Den avancerad eldrivlinan gör att du kan köra kortare resor utan utsläpp och ladda var som helst där du har tillgång till elnätet. För längre resor ser 2,5 liters Duratec-bensinmotorn till att du kan köra så långt du vill samtidigt som batteriet laddas upp igen. Den här laddhybriden är definitivt inget kompromissalternativ och ger dig det bästa av två världar.

Nya Ford Kuga PHEV laddas hemma
A hand with mobile phone with FordPass App

Frigör en värld av uppkoppling

Helt nya Kuga finns nu med ett inbyggt FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem 2019 OP som ger dig en hel rad nya funktioner för att ta dina resor till en helt ny nivå. Få 4G LTE wifiWi-Fi hotspot OP för upp till tio enheter, skicka resmål direkt från telefonen till navigeringen i din bil och få trafikinformation i realtidTrafikinformation OP längs vägen. Avancerade fjärrfunktioner låter dig styra och övervaka din nya Kuga oavsett var du befinner dig. Använd din mobil för att hitta din bil, låsa eller låsa upp den och även starta motorn på distans för att värma upp din bil kalla dagar.

Flexibla säten anpassar sig efter dina behov

Helt nya Kuga är utformad för att vara redo för allt, med en dynamisk ny interiördesign som ger dig optimal frihet och anpassar sig för varje resa. Behöver du mer bagageutrymme till en längre resa eller föredrar du lyxen med extra benutrymme där bak? Flexibla baksäten som kan skjutas framåt eller bakåt för att passa dina behov så att du aldrig får problem med att ta med allt du behöver.

All New Ford Kuga back seats with woman adjusting them
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top