Home > Nyheter > Nya Ford Focus ST

SPLITTERNYA FORD FOCUS ST

KOMMER I JUNI 2019

Byggd för att prestera

Med en ny, kraftigare motor, sportanpassad ST-upphängning och smartare, mer uppkopplad teknik. Splitternya Focus ST är snart här – byggd för att leverera den ultimata körupplevelsen.

Splitternya Ford Focus ST sedd framifrån, parkerad

Äkta körglädje

En Focus olik alla föregångare. Helt nya Focus ST har utformats för att vara mer kraftfull, mer lyhörd och roligare att köra än någonsin tidigare. EcoBoost-bensinmotorn på 2,3 liter förväntas ge ett imponerande vridmoment på 420 Nm och en effekt på 280 hk. Det är tillräckligt för att gå från 0-62mph på bara 6,0 sekunder. En ny, finjusterad fjädring gör att du verkligen blir ett med vägen, vilket ger större kontroll och hisnande kördynamik.

Smartare prestanda

Det här är inte bara den mest kraftfulla och lyhörda Focus ST. Det är också den smartaste. Så snart du sätter dig bakom ratten i ett RECARO Performance-säte omges du av avancerad teknik som lyfter varje resa till en ny nivå. Ett valfritt FordPass Connect-modemFordPass Connect ger dig trafikuppdateringar i realtidFordPass with Live Traffic, fordonsrapporter och till och med möjlighet att kunna låsa och låsa upp bilen på avstånd. B&O-ljudsystemet på 675 watt med 10-tumshögtalare garanterar att varje låt du lyssnar på låter precis som artisten avsett.

Splitternya Ford Focus ST, interiörbild
Splitternyablå Ford Focus ST, sedd bakifrån

Maximal kontroll

För första gången någonsin finns nya Focus ST med elektroniskt begränsad slip differential. Denna avancerade teknik har utformats för att maximera dragkraften och ge bättre prestanda och stabilitet. Systemet analyserar kontinuerligt hastighet, kurvor och vägförhållanden och skickar sedan automatiskt vridmoment dit det behövs. Det säkerställer att hjulet med den största dragkraften får mest kraft för att ge dig kontroll och kraft när du byter körfält, kör på krävande underlag eller accelererar genom kurvor på spåret.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top