Home > Nyheter > Nya Ford Explorer

NYA FORD EXPLORER LADDHYBRID

KOMMER SNART

Nya Ford Explorer har konstruerats med precision för att ge den optimala körupplevelsen i en SUV. Effektfull, djärv design. Robust terrängkapacitet. Avancerad förarhjälpsteknik. Och en sofistikerad laddhybriddrivlina som ger en sömlös kombination av prestanda och effektivitet.

I EN KLASS FÖR SIG

Nya Ford Explorer har byggts för att ge kompetens, komfort och effektivitet. Varje detalj har noga övervägs för att ge en lyxig känsla, oavsett om du kör i staden eller ger dig ut i mer utmanande terräng. Och avancerad hybridteknik hjälper dig att ta dig an världen mer effektivt än någonsin.

Nya Ford Explorer PHEV i dark grey
Tre-kvarts front av en röd Ford Explorer plug in hybrid

Sofistikerad hybridteknik

Nya Ford Explorer är den största, mest förfinade och mest kapabla SUV som Ford någonsin har sålt i Europa. Det är också vår första SUV som finns som ett laddhybridfordon. En avancerad laddhybriddrivlina samverkar med en turboladdad V6 EcoBoost-motor på 3,0 liter för att ge 450 hk och enastående effektivitet. Motorn är sammankopplad med en intelligent 10-växlad automatlåda för att ge god kördynamik oavsett om du kör i bergen, vadar över floder eller kör på motorvägen. 

Kompromisslös effektivitet

Det avancerade laddhybriddrivlinan maximerar effektiviteten utan att offra den kapacitet som du kräver av en SUV från Ford. Ett intelligent fyrhjulssystem skickar kraft till hjulen med bäst grepp för att förbättra greppet var du än kör. Detta kombineras med ett nytt terrängstyrsystem så att du kan skräddarsy bilens prestanda för att passa de exakta förhållandena och terrängen. Och när du kör i stan samverkar smarta system som Auto Start/Stop och ett aktivt grillskydd med hybriddrivlinan för att minska utsläppen med så få turer till bensinstationen som möjligt.

 Ford Explorer PHEV instrumentbräda
Nya Ford Explorer PHEV med med öppen baklucka

All plats du behöver

Nya Ford Explorer rymmer upp till sju personer som kan sitta lyxigt och bekvämt. En noggrant framtagen interiör och toppmodern teknik hjälper till att göra varje resa till ett nöje, oavsett var i bilen du sitter. Till och med när varje säte är upptaget finns det fortfarande plats för två kompletta uppsättningar golfklubbor bakom den tredje raden. Om du fäller ner sätena finns det ett generöst förvaringsutrymme på 2 274 liter så att du enkelt kan ta med allt du behöver för en weekendresa eller ett längre äventyr. Och med den senaste versionen av SYNC 3, ett inbyggd FordPass Connect-modem och ett ljudsystem från B&O kan du se fram mot resan lika mycket som resmålet. 

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top