Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Nyheter > Nya Ford Edge

NYA FORD EDGE

KOMMER HÖSTEN 2018

Ford Edge red front grille with pedestrian near by

Utmärker sig på vägen

Sportig. Självsäker. Iögononfallande. Utsidan på nya Edge har en tydlig närvaro. Intelligent, ultramodern design skapar en slankare, mer skulptrerad och muskulös silhuett. Detaljer, som en tunnare, bredare grill och nya baklyktor, samverkar för att bättre förmedla bilens lockande prestanda och sportighet. Samtidigt som nya strålkastare, dimljus och stötfångare visar upp en elegant och dominant profil framtill som utstrålar en självsäker närvaro på vägen. Nya varselljus är ett utmärkande tillskott och de imponerande 20-tums aluminiumfälgarna kompletterar bilden.

Kupén: en konserthall

Gör dig redo att njuta av B&O PLAY, ett ljudsystem på hela 1000 w med ett fylligt, kraftfullt ljud. Installationen med 12 högtalare rymmer högpresterande surroundhögtalare i D-stolparna. Den avancerade tekniken har utformats och utvecklats speciellt för Edge av B&O PLAY:s professionella ljudtekniker. Faktum är att systemet är finjusterat och optimerat för olika vägförhållanden. Så vilken terräng du än befinner dig i får du ett ljud med konstant hög kvalitet. För att ytterligare förstärka den sofistikerade atmosfären i kupén är fönstren tillverkade av laminerat glas. Active Noise Control är utformat för att tysta oönskade ljud och ge en verklig känsla av lugn när du kör.

Ford Edge B&O PLAY music concert with lights
Ford Edge front interior man driving at steering wheel

Smartare överallt

Nya Edge är utrustad med en avundsvärd uppsättning teknik och funktioner, inklusive SYNC 3 med röstkontroll och pekskärm. En trådlös laddningsplatta hjälper till att hålla din smarta telefon laddad. Och det är ännu mer användbart med tillvalet FordPass Connect Modem som kan ansluta dig till internet och förvandla din bil till en Wi-Fi-knutpunkt för upp till tio enheterAA-WiFi. Adaptiv farthållare med Stop & Go justerar automatiskt din fartkontrollhastighet baserat på fordonet framför dig. Om trafiken saktar ner till stillastående kommer motorn automatiskt att slås av och starta igen när trafiken rullar igen. Systemet kan även känna igen fartskyltar och justera din fartkontrollhastighet efter dem. Förarhjälpen kan även hjälpa dig ligga kvar i rätt fil. Och vårt utbud av avancerade dieseldrivlinor rymmer nu en 2,0-liters EcoBlue-motor. Likaväl som den ger upp till 240hk och 500 Nm vridmoment är den byggd för att maximera effektiviteten.

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top