Home > Nyheter > Nya Ford Transit Van

Nya Ford Transit skåp

kommer 2019

Smartare, ännu mer användbar, uppkopplad teknik. Mer kraftfulla och effektiva motorer. En iögonenfallande ny design. Och, viktigast av allt, förbättringar när det gäller lastkapacitet. Det här är nya Ford Transit. 

Muskler och hjärna

Exteriören på vår senaste Ford Transit ger en fräsch stil på den välkända formgivningen. På insidan har den intelligent framtagna kuppen samtidigt en ny instrumentpanel som ger dig en serie avancerade tekniker på fingeravstånd.

Driving shot of new Blue Ford Transit Van

Avancerad ny motorteknik

Nya Ford Transit, med en ny generations avancerade 2,0-lilters Ford EcoBlue dieselmotorer, är mer kraftfull och mer effektiv än någonsin tidigare. Med fyra olika drivlinor som ger upp till 185 HK och 415 NM torque kommer du garanterat hitta en som möter dina specifika behov. Vilken du än väljer lever varje motor även upp till de stränga utsläppskraven enligt Euro 6.2. Bilen finns även som en lätt hybridelbil för ännu bättre bränsleekonomi och minskade CO2-utsläpp.

Hjälper dig arbeta smartare

Nya Ford Transit är fullpackad med avancerad teknik. Allt framtaget för att hjälpa dig jobba smartare och mer effektivt. Här ingår informationssystem för blinda fläcken och varningssystem för korsande trafik, båda framtagna för att varna dig för andra trafikanter när du byter fil eller backar. Aktiv parkeringshjälp gör det enklare att parkera din skåpbil. Och den nya intelligenta adaptiva farthållaren bidrar till att göra långa resor på motorvägen mindre långtråkiga och mer ekonomiska. Den har även en högt placerad bakåtriktad kamera med nedåtriktat ljus och en framåtriktad vidvinkelkamera så att du alltid kan se vad som finns runt din skåpbil. Det är teknik som är så användbar att du undrar hur du har klarat dig utan den.

Blue New Ford Transit Van rear downlighter
New Ford Transit Van connectivity and FordPass Connect

Nyckeln till en mer uppkopplad värld

För första gången någonsin finns nya Transit med FordPass Connect-modem*. Systemet ger en mängd ovärderliga fördelar som upp till 4G LTE Wi-Fi** för upp till tio enheter och uppdateringar av trafikinformation i realtid*** direkt till satellitnavigeringen i din bil. När det kombineras med FordPass-appen i din telefon kan du kolla om du kom ihåg att låsa dörrarna och även låsa och låsa upp dem på distans. Du kan till och med se var din skåpbil står på en karta, så att du inte behöver oroa dig över någonting när du parkerat på en okänd plats.

Nya Ford Transit Chassis Cab

Nya Ford Transit Chassis Cab är det optimala när det gäller Transit-flexibilitet. Ditt val av basmodell kan anpassas för att användas som en pickup, tippvagn, kylfordon och mycket mer. Vilka unika behov du än har är det här den tuffaste, mest pålitliga och slitstarka Transit Chassis Cab någonsin.

Blue New Ford Transit Chassis Cab
Silver New Ford Transit Minibus

Nya Ford Transit minibuss

Nya Ford Transit minibuss har plats nog för upp till 18 personer som kan sitta bekvämt med stil. Och vissa av de bakre sätena kan även plockas ur vilket ger dig ett mångsidigt utrymme för extra last när det behövs.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top