Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Nyheter > Nya Ford Transit Custom PHEV

NYA FORD TRANSIT CUSTOM PLUG-IN-HYBRID

Den nya toppmoderna och ändamålsenliga plug-in-elhybriden Transit Custom är byggd för att hjälpa dig arbeta mer effektivt än någonsin.

New Ford Transit Custom PHEV overhead skeleton view

Framtiden för kommersiella fordon

Den nya toppmoderna och ändamålsenliga plug-in-elhybriden Transit Custom är byggd för att hjälpa dig arbeta mer effektivt än någonsin. Den avancerade eldrivlinan kan laddas från det fasta elnätet och drivas helt på elkraft på kortare sträckor. Med stöd från den flerfaldigt belönade 1,0-liters EcoBoost-motorn ger skåpbilen enastående effektivitet, även på längre resor. Skåpbilen Transit Custom plug-in-hybrid hjälper till att minska de lokala utsläppen och ger all den flexibilitet, kapacitet och pålitlighet som du förväntar dig av en Ford Transit Custom.

Res längre för mindre

Den nya Transit Custom plug-in-hybrid kan när den är fulladdad ta dig mer än 48 kilometer enbart med elmotorn. Den är perfekt för kortare resor i staden då effektiviteten vanligtvis är låg och där mer pengar går åt till bränsle. På längre resor hjälper vår 1,0-liters EcoBoost-motor till att förlänga skåpbilens räckvidd tillsammans med en regenerativ motorbroms som laddar upp batteriet igen. Och när batteriet det är tillräckligt laddat kan du växla över till enbart eldrift igen vilket hjälper dig spara pengar och minska utsläppen.

New Silver Ford Transit Custom PHEV exterior side view
New Orange Ford Transit Custom interior load space view

Kompromisslös kapacitet

Nya Transit Custom plug-in-hybrid ger minskade utsläpp utan att kompromissa med någon av de funktioner som gör Transit Custom till landets favorit inom kommersiella fordon. Med upp till sex kubikmeter lastutrymme kan skåpbilen utan problem transportera liggande standardskivor på 2,4 x 1,2 m eller tre europapallar. Och med den bredaste skjutdörrsöppningen som finns för bilar i denna klass är vår nya Transit Custom plug-in-hybrud perfekt lämpad för att transportera gods runt stan så effektivt som möjligt. Med en maxlast på upp till 1 530 kg (H1)/1 481 kg (H2) i modellen med kort hjulbas och en maxlast på upp till 1 447 kg (H1)/1 395 kg (H2) för versionen med lång hjulbas är Transit Custom plug-in-hybrid fortfarande kapabel att transportera tung last.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top