Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Nyheter > Nya Ford Mondeo Hybrid

FORD MONDEO HYBRID

Smart hybridteknik, en intelligent utformad interiör och kompromisslöst lagringsutrymme. Med koldioxidutsläpp på så lite som från 96 g/km och en modern hybridbatteridrivlina förenar Ford Mondeo Hybrid effektivitet, mångsidighet och sofistikation på ett fulländat sätt.

New Ford Mondeo Hybrid badge close up

Det bästa av två världar

TMondeo Hybrid kombi har två kraftkällor: en konventionell bränslemotor och en batteridriven elmotor. Systemet växlar antingen automatiskt mellan drivlinorna, eller använder båda samtidigt, eller en kombination av dem, för att leverera en perfekt blandning av effekt och effektivitet. För att göra hela systemet ännu effektivare fångar den regenerativa bromsningen energi som normalt går förlorad med friktionsbromsar och återvinner den för att ladda högspänningsbatteriet.

Hur el bidrar till att minska din bränsleförbrukning

När batteriets laddningstillstånd tillåter kan Mondeo köra korta sträckor utan utsläpp; enbart med elmotorn. När batteriet är urladdat, eller när efterfrågan på energi är högre, startar den lyhörda bensinmotorn på 2,0 liter. Elmotorn stöder bensinmotorn för att maximera effektiviteten och ser till att dina resor till bensinstationen blir så få som möjligt. Det innebär stora besparingar för dig under bilens livscykel.

All viktig information är lätt överblickbar
New Ford Mondeo Hybrid start button detail

En mer ljudlös start på resan

Med Silent Key Start (ljudlös nyckelstart) får du en diskret start på din resa. Tryck bara på Power Starter-knappen för att omedelbart och ljudlöst starta din Mondeo. Elmotorn ser till att avfärden blir ljudlös.

Funktionalitet möter effektivitet

De flesta hybridfordon måste offra lagringsutrymme för att kunna leverera högre effektivitet på grund av att de större batterierna. Men tack vare smart teknik och intelligent design är Mondeo Hybrid kombi annorlunda – den har all plats du behöver. Bara bagageutrymmet har plats för hela 403 liter. Och tack vare det fullständigt plana golvet kan ditt bagage enkelt lastas i och ur. Varje kvadratmillimeter har använts för att leverera en hybridbil som är lika mångsidig som den är effektiv.

New Ford Mondeo Hybrid Wagon detail of a spacious boot
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top