Home > Köpa > Upptack > Teknologier > Sömlös uppkoppling > Navigationssystem
Ford Navigation systems

Alla har sin favoritmetod för att hitta bästa vägen från A till B. Från vårt avancerade inbyggda navigationssystem till tredjeparts navigationsappar. SYNC 3 garanterar att du alltid kan använda din favoritteknik för att komma till ditt resmål i tid.

Navigation systems - person sitting in a car

SYNC 3 med navigation

SYNC 3 med navigation styrs med din röst eller via en intuitiv pekskärm med svep-och-nyp-gester. Systemet är extremt intuitivt, lätt att använda och kan ställas in med bekväm en-trycks-angivelse av ett resmål. Du kan till och med ringa upp lokala restauranger (eller andra intressanta platser) med enkla röstkommandon som t. ex. "Jag är hungrig".

Du kan förbättra din SYNC 3-navigaiton ytterligare genom att länka den till FordPass Connect-modemet för att få uppdateringar om trafiken direkt till din SYNC-skärm.

Live Traffic

Om din bil har SYNC 3 och ett FordPass Connect-modem uppdateras Trafikinformation sömlöst ditt navigationssystem i bilen för att ge dig den senaste trafikinformationen. Trafikflöde, olyckor, vägarbeten och mycket mer övervakas 24 timmar om dygnet. Trafikinformation använder denna information för att optimera rekommenderade resvägar och hjälper dig undvika oväntade förseningar. Live Traffic är kostnadsfritt med FordPass Connect under de första tolv månaderna. Därefter betalas en licensavgift.

Och även om ditt fordon inte är utrustat med systemet kan du fortfarande använda Trafikinformation via FordPass-appen och Applink på din telefon.

SYGIC logo

Sygic

Sygic GPS-navigering är också tillgänglig för användning på din pekskärm i bilen via SYNC Applink. Den smarta appen hjälper dig undvika trafik, hitta parkeringsplatser och kan även de dig uppdaterad information om bränslepriser från lokala bensinstationer.

Waze

Waze är en communitybaserad trafik- och navigationsapp och den finns tillgänglig för användning på din SYNC 3 pekskärm via SYNC Applink. Appen guidar dig till din destination och delar användbar information från andra användare som kan rapportera live om vägförhållanden eller förseningar.

WAZE logo
FordPass App

FordPass är din nyckel till smartare mobilitet.

Upptäck FordPass Ladda ned appen

Top