Home > Köpa > Upptack > Teknologier > Sömlös uppkoppling > Ford SYNC
Ford SYNC 3 technology

Håll dig säkert uppkopplad med Ford Teknologi

Ford SYNC-teknik hjälper dig att hålla dig säkert ansluten och underhållen när du kör. Genom att bara använda rösten kan du göra många saker, som att ringa och svara på mobilsamtal till att hitta evenemang i närheten och lyssna på din favoritmusik.

Det nya SYNC 3-systemet har byggt på denna kapacitet tillsammans med välkända tryck- och svepgester som finns på smartmobiler men även mer intuitiva röstkommandon och ökad funktionalitet. På det sättet kan du hålla dina händer på ratten och dina ögon på vägen.

Är du redan en SYNC-ägare?

Vi lanserar regelbundet systemuppdateringar. Här ingår prestandauppgraderingar och de senaste kartändringarna som vägtullar, bilparkeringar och bensinstationer. Kolla att du använder den mest uppdaterade programvaran här.

Ford SYNC3

Ford SYNC 3

SYNC 3 har en 6,5" eller en 8" pekskärm i färg med nyp- och svepgester för en mer intuitiv navigering. Du kan även använda din röst för att ringa samtal, styra din underhållning och även ange ett resmål till ditt navigationssystem. Det är enkelt att använda och smart nog för att känna igen konversationskommandon som till exempel "Jag behöver tanka".

Ford AppLink

Ford SYNC med Applink ansluter sömlöst din smartmobil till ditt fordon. Det gör det möjligt för dig att komma åt dina appar via röststyrning, rattkontroller eller en sofistikerad pekskärm. Resultatet är att du kan hålla dig säkert uppkopplad, informerad och underhållen när du kör. Kolla Applink-katalogen för att se vilka appar som är tillgängliga.

Läs mer

Ford Applink
Ford SYNC2

Ford SYNC 2

Ford SYNC 2 med röststyrning och pekskärm har uppgraderats till en skarp 8-tumsskärm i färg för intuitiv kontroll av viktiga funktioner som telefon, ljud, klimatkontroll och – som tillval – navigering via röst eller beröring. 
OBS: SYNC 2 har inte AppLink.

Läs mer

Ford SYNC

Med Ford SYNC kan du både ringa och ta emot samtal, läsa sms och styra musiken på din mp3-spelare med rösten. Med AppLink-funktionen styr du populära appar för Android och iOS med rösten. Så att du kan lyssna på ljudböcker, få de senaste fotbollsresultaten, hitta närliggande restauranger eller höra dina Spotify-favoriter. Ford SYNC med Emergency Assist kontaktar på egen hand räddningstjänsten, och ger viktig information såsom dina koordinater, om olyckan skulle vara framme.

Läs mer

Ford SYNC
Top