Home > Köpa > Upptack > Teknologier > SMART > Ford SYNC
Ford SYNC 3 technology

Uppkoppling och underhållning med Ford SYNC

Ford SYNC hjälper dig att på ett säkert sätt hålla dig uppkopplad. Med rösten är det möjligt att göra många saker – från att ta mobilsamtal till att hitta närliggande platser eller lyssna på din favoritmusik. 

Det nya SYNC 3-systemet bygger på att svajpa och peka (som på en smartphone), ge röstkommandon och utökade funktioner. Allt för göra det lätt för dig att hålla ögonen på vägen och händerna på ratten.

Ford SYNC3

Ford SYNC 3

Den senaste och mest avancerade versionen av SYNC förbättrar funktionaliteten och bekvämligheten från SYNC och SYNC 2. Det nya gränssnittet har större knappar för du snabbt ska få en överblick av informationen. 

På åttatums-pekskärmen kan du nypa och svepa (som på smartphones och surfplattor) för ännu mer intuitiv navigering. AppLink och Ford SYNC 3 kan också anslutas till Apples CarPlay och Android Auto.

Läs mer

Finns för följande modeller

Ford SYNC 2

Ford SYNC 2 med röststyrning och pekskärm har uppgraderats till en skarp 8-tumsskärm i färg för intuitiv kontroll av viktiga funktioner som telefon, ljud, klimatkontroll och – som tillval – navigering via röst eller beröring. 
OBS: SYNC 2 har inte AppLink.

Läs mer

Ford SYNC2

Finns för följande modeller

Ford SYNC

Ford SYNC

Med Ford SYNC kan du både ringa och ta emot samtal, läsa sms och styra musiken på din mp3-spelare med rösten. Med AppLink-funktionen styr du populära appar för Android och iOS med rösten. Så att du kan lyssna på ljudböcker, få de senaste fotbollsresultaten, hitta närliggande restauranger eller höra dina Spotify-favoriter. Ford SYNC med Emergency Assist kontaktar på egen hand räddningstjänsten, och ger viktig information såsom dina koordinater, om olyckan skulle vara framme.

Läs mer

Finns för följande modeller

Top