Home > Köpa > Upptack > Teknologier > SMART > Ford och B&O
Ford and B&O

FORD OCH B&O

Nu kommer du få uppleva din favoritmusik på bästa sätt.

En väl vald spellista kan göra en riktig skillnad när du kör. Speciellt om du lyssnar på det via ett premium ljudsystem. Vårt nya samarbete med B&O säkerställer ett fantastiskt ljud när du är ute och kör.

Press play on the perfect partnership

Tryck på play för vårt fantastiska samarbete

Ford är stolt över att vara den exklusiva leverantören av B&O premium.

Samarbetet mellan Ford och B&O faller sig naturligt då båda varumärkerna är passionerade för att utveckla snygga och innovativa produkter som inspirerar till frihet och gör det möjligt för människor att ta sin musik på språng. Det nya förhållandet leder till en positiv förlängning av B&Os högkvalitativa ljudlösningar, utformade speciellt för varje modell.

Röda i Bang & Olufsens 90-åriga arv fokuserar de moderna produkterna från B&O på design, prestanda och hantverk med hjälp av ärliga och naturliga material för att leverera högkvalitativa ljudupplevelser som intuitivt integreras i användarnas liv - oavsett om man är på hemma eller på språng.

Slukas upp av musiken.

B&O ljudlösningar för Ford kommer att erbjuda modellspecifik ljudinställning som syftar till att höja användarupplevelsen, göra en 20 minuters trafikstockning eller en 20-dagars bilresa till en ny upptäckt av musik, destinationer och idéer. Att köra en Ford-bil med B&O kommer att öka upplevelsen av att köra både långa och korta sträckor.

B&O audio solutions

Finns för följande modeller

Top