Home > Köpa > Upptack > Teknologier > SMART > Ford och B&O
Ford and B&O

FORD OCH B&O 
Ta med musiken på resan

Få saker kan mäta sig med ett högkvalitativt ljudsystem, en väl vald spellista och vägar som ligger öppna framför dig. Du fattar känslan. Musiken är prickarna över ö:et i körglädjen ... Och ju bättre ljud, desto starkare upplevelse. Inga konstigheter. Få platser lämpar ju sig så bra som just bilen när det gäller att lyssna på musik. Därför har vi nu inlett ett samarbete med B&O, så att du får ett överlägset ljud i alla våra bilar.

Press play on the perfect partnership

Tryck på startknappen till det perfekta partnerskapet

Ford är stolta över att vara ensam leverantör av B&O: exklusiva ljudlösningar för bilar.

Samarbetet känns naturligt då båda varumärken brinner för att utveckla genialiska och innovativa produkter, som ger användarna större frihet och möjligheten att ta med sig sin musik överallt.  En positiv utvidgning av B&O högkvalitativa ljudlösningar, specifikt utformade för att matcha kupén i varje enskild bilmodell.

Fokus ligger – som alltid – på design, prestanda, hantverksskicklighet och på användningen av rejäla naturmaterial. Allt för att leverera ljudupplevelser av högsta kvalitet som intuitivt integreras i användarnas vardag. Oavsett om de är hemma eller på väg någonstans.

Kör en runda. Förlora dig i musiken.

B&O ljudlösningar för Ford kommer att erbjuda ljudinställningar anpassade till de olika bilmodellerna. De avser att förhöja användarupplevelsen genom att förvandla en 20 minuters trafikstockning eller en 20 dagars bilresa till en upptäcktsresa i musik, resmål och idéer. Att köra en Ford med B&O blir en mer känslomässig upplevelse där varje bilresa blir en upptäcktsfärd och vardagspendlingen blir en härlig verklighetsflykt. 

Ta gärna en titt på Fords övriga innovativa teknologier. 

B&O audio solutions

Finns för följande modeller

Top