Home > Köpa > Upptack > Fords Hybridserie > Mildhybrid

Förbättrad bränsleeffektivitet och lägre kostnad

Mildhybrid är ett kostnadseffektivt sätt att ansluta sig till den elektriska revolutionen. De passar bäst för personer som gör kortare resor, särskilt runt om i staden och med lägre genomsnittliga hastigheter. Ford kommer att erbjuda både bensin- och dieselmotorer med hybridteknik. EcoBoost mildhybrid kommer att finnas tillgänglig på Fiesta, Focus och helt nya Kuga med vår 1,0-liters EcoBoost bensinmotor. Med den senaste Euro 6-tekniken kommer EcoBlue mildhybrid att erbjudas på helt nya Kuga, Transit Custom och Transit.

Automatiskt mer effektiv

Den stora skillnaden mellan en mildhybrid (MHEV) och elhybrid (HEV) är att MHEV inte kan köras enbart på el, istället får den vanliga motorn hjälp av en elmotor. Vid låga hastigheter eller vid tomgång stänger förbränningsmotorn av sig själv och startmotorn på 48V startar sömlöst igen när den behövs. Det separata litiumjonbatteriet på 48V laddas automatiskt av regenerativ bromsning vid friläge och inbromsning. Batteriet behöver inte anslutas till en kraftkälla.

Eco Boost logo
Red Ford Fiesta

Ford Fiesta EcoBoost Hybrid

Snart kommer Fiesta EcoBoost Hybrid, med teknologi som uppnår suverän effektivitet utan att förlora den kördynamik som Fiesta är känd för. Hybridmotorn använder en elektrisk motor för att stödja bensinmotorn, vilket ger mer kraft och förbättrad bränsleekonomi. Det separata 48V Li-ion-batteriet laddas automatiskt vid regenerativ bromsning, så du slipper att tänka på laddning.

Ford Focus EcoBoost Hybrid

Ford Focus kommer snart finnas tillgänglig med EcoBoost Hybrid drivlina som tillför en ny nivå av effektivitet till Focus sortiment.  EcoBoost Hybrid innebär att motorn stödjs av en batteridriven elmotor viket leder till att effekten ökar och att bränsleekonomin förbättras. Hybrid batteriet laddas automatiskt vid regenerativ bromsning, så du slipper att ansluta det till en extern kraftkälla.

Blue Ford Focus
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top