Home > Köpa > Upptack > Fords Hybridserie > Laddning

Fords ambition att ladda i Europa

Fords ambition är att bli ledande inom elektrifierade fordbilaron med enkel tillgång till laddning i hela Europa.

All Electric icon

Laddning hemma

Att ansluta din laddhybrid- eller elbil hemma är ett effektivt sätt att se till att det är redo när du behöver det. Anslut smidigt din bil till ett vanligt hushållsuttag för tillfällig laddning. Det är inte det säkraste eller det snabbaste sättet att ladda bilen på grund av den begränsade strömtillgången i hushållsuttaget.Tooltip

Plug In Hybrid icon

Publik laddning

I vårt sortiment av elbilar och laddhybrider erbjuder vi laddkablar för publika stationer som standard eller som tillbehör beroende på vilken modell som passar dig. Detta ger dig kraften att ladda din Ford fordon på någon av de 100 000+ (och växande!) laddstationer över hela Europa - så du kan vara säker på att vi har täckt dig.

Home Charging

Snabbare hemladdning

Vill du ladda din elbil eller laddhybrid hemma så säkert och snabbt som möjligt? Våra lösningar med Ford Wallbox kan hjälpa dig. Med hjälp av en av våra sammarbetspartnersTooltip kan vi hjälpa dig att ordna installationen av en laddbox hemma. Fords Wallbox erbjuder snabbare laddning jämfört med laddning via konventionella kontaktuttag, vilket får din elbil eller laddhybrid tillbaka på vägen så fort du behöver det.

Ford Mustang Mach-E at ionity station

Publik laddning och laddning på IONITY-stationer

Ford är en av grundarna av ett av Europas snabbast växande laddningsnätverk: IONITY. I maj 2019 tillkännagav IONITY stolt öppnandet av sin 100:e laddstation med högspänning i Europa, vilket innebär ett stort steg mot att uppfylla målet att öppna 400 högspänningsstationer i Europa före utgången av år 2020. Redan i dag finns ett flertal IONITY-laddstationer i Sverige tillgängliga för snabbladdning.

A person checking FordPass App on mobile phone

Få kontroll över din laddning

Med FordPass-appen i telefonen behöver du aldrig oroa dig för om din elbil eller laddhybrid är laddat eller inte. Öppna bara FordPass-appen för att kontrollera status på ditt batteri och om det behöver laddas innan nästa resa.

Vi samarbetar också med NewMotion som bygger Europas största publika laddningsnätverk. Det här samarbetet gör att du via din smartphone smidigt kan ta reda på var de närmaste offentliga laddstationerna finns, hur du tar dig dit och hur mycket det kommer att kosta att fullt ladda din elbil. Du kan också ta reda på vilka publika laddstationer som ligger på din planerade färdväg så att du kan ladda din elbil på vägen utan att äventyra din nuvarande rutt.

IONITY: Att komma hela vägen fram

Den elektriska revolutionen handlar inte bara om fordonsteknik. Vi investerar även i den infrastruktur som är förutsättningen för längre resor. IONITY är ett samarbete mellan Ford, BMW Group, Daimler och Volkswagen-gruppen. Idag bygger vi ett pålitligt högeffektivt snabbladdningsnätverk över hela Europa för att underlätta för dig vid längre resor och korta uppladdningstiden.

Läs mer

A person checking FordPass App on mobile phone

Ladda batteriet

Du kan ladda din elbil på olika sätt, från att ansluta till vanligt eluttag, till avancerad självladdningsteknik. Titta på denna animering för en översikt hur du ser att din bil är laddad och redo när du är.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top