Home > Köpa > Upptack > Fords Hybridserie > Laddning
Ford Plug-in Hybrid standing next to charging station

Fords ambition att ladda i Europa

Fords ambition är att bli ledande inom elektrifierade fordon med enkel tillgång till laddning i hela Europa.

All Electric icon

Laddning hemma

Att ansluta din laddhybrid- eller elfordon hemma är ett effektivt sätt att se till att det är redo när du behöver det. Anslut smidigt ditt fordon till ett vanligt hushållsuttag och låt det ladda. Det här är inte det snabbaste sättet att ladda batteriet på grund av den begränsade strömtillgången i hushållsuttagetTooltip.

Plug In Hybrid icon

Publika laddningspunkter

Alla våra elbilar och laddhybrider levereras med en kabel för laddning vid publika laddningspunkter. Detta underlättar att ladda din Ford vid någon av de över 100 000 - och ständigt ökande antal - laddningsstationer runt om i hela Europa. Rena elbilar kommer dessutom med en snabbladdningskabel för högre laddeffekter.

Home Charging

Snabbladdning hemma 

Vill du göra laddningen av ditt elfordon eller laddhybrid hemma så säkert och snabbt som möjligt? En Ford Wall-Box kan hjälpa dig. Låt en av våra expertpartnersTooltip hjälpa dig ordna installationen av en Ford Wall-Box med högre effekt hemma. Ford Wall-Box erbjuder snabbare laddningstider jämfört med laddning via konventionella stickkontakter, vilket får din elbil eller laddhybrid tillbaka på vägen så fort du behöver den.

A person checking FordPass App on mobile phone

Publik laddning och laddning på IONITY-stationer

Ford är en av grundarna av ett av Europas snabbast växande laddningsnätverk: IONITY. I maj 2019 tillkännagav IONITY stolt öppnandet av sin 100:e laddstation med högspänning i Europa, vilket innebär ett stort steg mot att uppfylla målet att öppna 400 högspänningsstationer i Europa före utgången av år 2020. Redan i dag finns ett flertal IONITY-laddstationer i Sverige tillgängliga för snabbladdning.

A person checking FordPass App on mobile phone

Få kontroll över din laddning

Med FordPass-appen i telefonen behöver du aldrig oroa dig för om ditt elfordon är laddat eller inte. Öppna bara FordPass-appen för att kontrollera status på ditt batteri och om det behöver laddas innan nästa resa. 

Vi samarbetar också med NewMotion som bygger Europas största publika laddningsnätverk. Det här samarbetet gör att du via din smartphone smidigt kan ta reda på var de närmaste offentliga laddstationerna finns, hur du tar dig dit och hur mycket det kommer att kosta att fullt ladda din elbil. Du kan också ta reda på vilka publika laddstationer som ligger på din planerade färdväg så att du kan ladda ditt elfordon på vägen utan att äventyra din nuvarande rutt.

IONITY: Att komma hela vägen fram

Den elektriska revolutionen handlar inte bara om fordonsteknik. Vi investerar även i den infrastruktur som är förutsättningen för längre resor. IONITY är ett samarbete mellan Ford, BMW Group, Daimler och Volkswagen-gruppen. Idag bygger vi ett pålitligt högeffektivt snabbladdningsnätverk över hela Europa för att underlätta för dig vid längre resor och korta uppladdningstiden.

Läs mer

A person checking FordPass App on mobile phone

Ladda batteriet

Du kan ladda din elbil på olika sätt, från att ansluta till vanligt eluttag, till avancerad självladdningsteknik. Titta på denna animering för en översikt hur du ser att din bil är laddad och redo när du är.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top