Home > Köpa > Upptack > Hybrid Electric GLP > All Electric
Ford All-Electric vehicles logo

Helelektriskt Fordon

Ford planerar att lansera 16 helelektriska fordon inom en global portfölj med 40 elektriska fordon till 2022. Våra helt nya helelektriska arbetsfordon med en beräknad räckvidd på 500 km anländer under 2020.

New Ford fully electric performance vehicle

Vårt helt nya Mustang-inspirerade helelektriska arbetsfordon.

Which vehicle is right for you logo with electric power scheme

Vilket elfordon är rätt för dig?

Det finns gott om information om elfordon där ute. Men att försöka välja ett fordon som passar din livsstil är inte alltid lätt. Därför har vi sammanställt alla fakta du behöver för att hjälpa dig välja den bil som är rätt för dig.

Elektrifierad teknologi

Styrkan i noll

Helelektriska fordon drivs enbart på batterikraft och ger inga utsläpp vid körning. Nyare helelektriska fordon kan nu ge en räckvidd upp till 500 km (medan äldre modeller vanligtvis har en räckvidd upp till 250 km), så de kan erbjuda en radikalt förändrad och spännande ägarupplevelse.

Ford All-Electric logo
IONITY electric charging stations

Batteriladdning

Att ladda ett helelektriskt fordon kan vara lika enkelt som att koppla in en mobiltelefon för laddning.
Wallbox-laddare kan installeras i ditt hem och kan ladda batteriet fullt över natten. Du kan även välja att använda ett vanligt eluttag för att ladda bilen, men det tar längre tid än med en Wallbox-laddare. Längs vägarna installeras hela tiden allt fler kraftfulla snabbladdningsstationer.
I framtiden kommer de laddningsstationer som planeras i Fords samarbetsnätverk IONITY kunna ladda kompatibla fordon till 80 % på ungefär 20 minuter.
Den genomsnittliga kostnaden för att ladda ett elfordon för att resa 100 km är vanligen lägre än den genomsnittliga kostnaden för bensin eller diesel på samma distansTooltip.

En ny körupplevelse

När det gäller körupplevelsen är helelektriska fordon smidiga och snabba. Till skillnad från traditionella bensin- eller dieselmotorer ger elmotorer ett vridmoment nästan direkt. När du inte behöver koppla och växla blir accelerationen smidig, nästan helt tyst och överraskande snabb. Och med mindre och enklare drivlinor jämfört med traditionella motorer blir det även mer plats i kupé och lastutrymme.
Det är inte bara energikostnaderna som blir lägre, även driftskostnaderna sjunker. Eftersom batteridrivna elfordon har färre rörliga delar som kan bli slitna och skadade jämfört med ett bensin- eller dieseldrivet fordon blir även kostnaderna lägre för service och underhåll. Ett helelektriskt fordon kanske kostar mer att köpa initialt men de flesta förare kommer att tjäna på det i långa loppet.

Ford All-electric vehicle charging point close up

Fords Hybrid och elektrifierade modeller

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top