Home > Köpa > Upptack > FordStore
Introducing the Ford Store

VÄLKOMMEN TILL FORDSTORE.

Upptäck hela Ford – på ett nytt spännande sätt

Nu presenterar vi FordStore. Det nya behagliga sättet att köpa bil på – där du kan att bekanta dig med hela Fords sortiment i lugn och ro. Alla FordStores utgår från samma enhetliga koncept när det gäller inredning och utformning. Och ger dig som besökare möjlighet att se och provköra alla modeller i Fords modellprogram.

Behagligt, avslappnat och informellt. Samtidigt är våra FordStores fullpackade med interaktiv teknik så att du enkelt och bekvämt kan utforska Fords bilar. Passa också på att upptäcka det breda sortimentet av användbara tillhörande tjänster, för att välja dem som passar just dig, över en kopp kaffe.

Hitta närmaste FordStore

focus in ford store

Lätt att navigera

Hela FordStore-konceptet är utformat för att göra köpet av en ny Ford så enkelt och trevligt som möjligt. Bilarna har delats in i olika familjezoner så att du snabbt kan jämföra dem sida vid sida. Se en nylanserad bil i en zon, bekanta dig med våra prestandamodeller i en annan. I Upptäck Ford-zonen får du information om Fords olika fordon och tjänster. Och känner du för en paus är du välkommen till vår avkopplingszon där vi bjuder på förfriskningar.

Interaktivt och kul

Våra FordStores använder digital teknik så att du kan lära dig mer om våra fordon och tjänster interaktivt och roligt. Med vår app kan du utforska Fords hela utbud från en surfplatta. Och på vissa ställen, där tekniken är tillgänglig, kan du använda den imponerande konfiguratorn Ford Life Size för att bygga din egen Ford i nästan naturlig storlek, på den nio skärmar stora HD Power-väggen. Skräddarsy din Ford som du vill ha den. Se den både utvändigt och invändigt , från alla vinklar. Så att du kan vara säker på att din Ford blir precis så som du vill ha den.

vignale table
vignale lounge

Vignale Lounge

I den här zonen kan du utforska Fords lyxkoncept: Vignale. Få personlig service av en dedikerad Ford Relationship Manager och utforska Viginale-upplevelsen och hela produktsortimentet med vårt interaktiva Vignale Touch Table.

black mustang in ford store

Fler och fler öppnar

Våra första FordStores blev en dundrande kundsuccé. Idag finns det fler än 200 FordStores, i 20 europeiska länder. Och vi planerar att öppna många fler. Så håll ögonen öppna – snart öppnar en FordStore nära dig.

ford store

Ännu mer på lager

FordStores är inte begränsade till bara nya bilar. I varje butik kan du också få hjälp att hitta en begagnad Ford som har iordningställts för att uppfylla Fords befintliga standarder. För affärs- och bilflottekunder finns dessutom ett exklusivt affärscenter med specialutbildad personal som hjälper dig med allt från provkörning till finansiering av din Ford. Våra specialiserade Transit Center tar i samma veva hand om behoven för våra kunder med nyttofordon.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top