Home > Köpa > Företagsförsäljning > Transit Center
Ford Transit Centre

FORD TRANSIT CENTER

Vi hjälper dig att hitta rätt transportbil - och ta hand om det.

Våra Transit Center är ett samlingsställe för alla dina transportbils behov.

Vi har ett av landets flesta dedikerade centers för transportbilar, så du är aldrig långt borta från de tjänster du behöver när du kan behöva dem.

Det är en stor investering att köpa ett transportbil, så det är viktigt att man väljer rätt.

Och det är här som Ford Transit Center kommer in i bilden, för vi är där för att tillhandahålla all den experthjälp och rådgivning som du behöver, för att fatta rätt beslut.  Våra experter kan stå till tjänst med all information du behöver om bilarna i Fords utbud med allt från maximal nyttolast till rätt takhöjd, lastkapacitet och bränsleeffektivitet - oavsett om det handlar om en Ford Transit Chassi cab eller en Ford Ranger pick-up.

När du har hittat rätt fordon, så ska du se att vi inte bara hjälper till med att skaffa dig en effektiv, pålitlig och ändamålsenlig arbetshäst.

Transit Center hjälper också till med att se till att din skåpbil eller bilflotta får bästa möjliga underhåll, och de finns alltid där när du behöver hjälp, inte bara på kontorstid.

Som du kan se från listan över fördelar nedan är våra Transit Center till för att hjälpa dig hitta rätt fordon och sedan se till att de alltid är i gott skick med så få driftsstopp som möjligt så länge du äger bilen.

Därför kan du lita på Ford Transit Center

 

 

Transit Trust

Att hitta rätt bil och eftermarknadslösning för våra kunders verksamhet är viktigt för oss. Med vårt prisbelönta sortiment av transportbilar som stöds av RAC:s godkännande av verkstadskvalitet kan du koppla av och känna att du gjort rätt val på ditt lokala Transit Center.

Transit24 Service är alltid på din sida

Att minimera tiden ditt fordon är på verkstaden, oavsett om det är för en rutinservice eller oväntad reparation, och ge dig en konsekvent servicenivå är vad Transit24 handlar om. Tack vare långa öppettider och vänligt bemötande från våra Fordutbildade mekaniker kan vi garantera att Transit24 är den tjänst som håller din verksamhet rullande.

Introducerar Transitserien

Faktum är att varje fordon i nästa generation av helt nya Ford Transitserien är smartare, tuffare och mer innovativ än någonsin. Alla finns med avancerade bensin-/dieseldrivlinor som ger imponerande bränsleeffektivitet. 

Se och provkör vår prisbelönta Transitserien hos din närmaste Transit Center och upptäck vår utbud av transportbilar som kan hjälpa ditt företag nå längre.

Ford Transit range parked outside a garage

Stöder din verksamhet på alla upptänkliga sätt

Ford Transit24 erbjuder ett stort urval av ovärderliga tjänster som hjälper dig att hålla din verksamhet rullande.

Vi vet vad som krävs av våra Ford Transportbilar. Vi vet också vad som krävs av oss på Ford Transit Center och våra specialiserade verkstäder. Utifrån det har vi skapat våra servicelöften Ford Transit24. Några exempel ur innehållet:

24-timmarsgarantin

Oavsett vad som händer med din Ford Transportbil löser ditt Ford Transit Center det inom 24 timmar. Om skadan är för omfattande och tidskrävande ser vi till att du får en ersättningsbil utan merkostnad. För fullständiga villkor kontakta din Fordåterförsäljare.

 

Bekväm leverans- och hämtservice

Finns du inom 1 timmas resväg (enkel väg) från närmaste Ford Transit Center har du möjlighet att boka en leverans/hämtning av ditt fordon till servicen. Kontakta ditt Ford Transit Center för mer information och vad som gäller i ditt specifika fall.

Ford Diagnostik

Alla våra Ford Transit Center utbildas av Ford och uppdateras löpande med Fords senaste specialverktyg och programvaror.

Ford Transit standing on a wet surface with a man next to it

Vi hjälper dig att hitta rätt transportbil

Det är en stor investering att köpa ett transportbil, så det är viktigt att man väljer rätt. Det är här som Ford Transit Center kommer in i bilden, för vi är där för att tillhandahålla all den experthjälp och rådgivning som du behöver, för att fatta rätt beslut.  Våra experter kan stå till tjänst med all information du behöver om bilarna i Fords utbud med allt från maximal nyttolast till rätt takhöjd, lastkapacitet och bränsleeffektivitet - oavsett om det handlar om en Ford Transit Chassi cab eller en Ford Ranger pick-up. Läs mer om Ford Påbyggnationer.

Vad kan du förvänta dig av ett Ford Transit Center?

Som du kan se från listan över fördelar nedan är våra Transit Center till för att hjälpa dig hitta rätt fordon och sedan se till att de alltid är i gott skick med så få driftsstopp som möjligt så länge du äger bilen.

Specialutbildade försäljare för transportbilar

Som kan tillhandahålla all den information och den sakkunniga rådgivning som krävs för att hitta rätt fordon för din verksamhet.

Visningsfordon

Så att du kan komma in bakom ratten och själv testa alla funktioner och all teknik och noga besiktiga de fordon du är intresserad av.

Serviceavdelning

Servicelöftet för Transit24 är framtaget för att minimera kundens nertid.

Läs mer om Ford Transit24

Råd om var man hittar den rätta specialisten på design

Men om du skulle behöva omvandla din Transit på något sätt så kan vi tipsa dig om vilken specialist som är lämpligast för uppgiften.

Utbildade mekaniker hos Ford

Behöriga, erfarna och kunniga mekaniker som är experter på Fords transportbilar.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top