Home > Köpa > Extra > Tillbehör > Bäst säljande biltillbehör > Dragkrok
Tow Bar

Dragkrok

Bogsera en släpvagn som garanterat sitter stadigt på plats

Trygg, säker och passar din bil.

Fast dragkrok

Fords fasta dragkrokar är säkra släpvagnskopplingar som är helt kompatibla med elsystemet i din Transit skåpbil och Transit Connect. De sitter fast permanent på din bil och finns alltid där när du behöver den. En fast dragkrok från Brink®3 är en idealisk lösning för din Ford Ranger, Transit Custom och Transit Courier. 

Se till att din släpvagn sitter stadigt på plats med Fords fasta dragkrok. Släpvagnskopplingen är helt kompatibel med elsystemet i din Transit skåpbil eller Transit Connect och eftersom den sitter där permanent är du alltid redo för ett äventyr. En fast dragkrok från Brink® är en idealisk lösning för din Ford Ranger, Transit Custom och Transit Courier.

Avtagbar dragkrok

Upplev enkel manövrering med vår avtagbara dragkrok som är framtagen för att vara helt kompatibel med elsystemet i din Ford.

Dragkrokar sitter normalt fast så att de alltid sticker ut baktill på bilen. Men med vår avtagbara dragkrok kan du bekvämt koppla loss släpvagnskopplingen när du inte behöver den. Fords avtagbara originalkrokar finns för din Transit Connect och Brink® avtagbara dragkrokar finns för din Transit Custom. 

Elpaketen presterar på högsta nivå eftersom de är framtagna för att fungera med bilens CAN Bus-system så att de är integrerade med Fords elsystem och säkerhetsfunktioner. Både dragkrokar och elpaket är testade för att vara kompatibla med bilens elsystem bortom de lagliga kraven. 

Ett elpaket till Ford möjliggör även Trailer Sway Control (en del av det elektroniska stabilitetskontrollsystemet ESC) där det är tillgängligt. När systemet känner av att släpvagnen kränger, stryper det motorn och slår till bromsarna på rätt hjul för att hjälpa dig återfå kontrollen.

Håll din släpvagn i en rät linjen med Trailer Sway Control som aktiveras med Fords elpaket. Det känner av när din släpvagn kränger och minskar automatiskt bilens hastighet så att du får kontroll över bogseringen. Systemet bromsar bilen genom att minska motorns vridmoment och gradvis öka bromstrycket på alla hjul.

Titta i vår tillbehörskatalog eller kontakta din Fordåterförsäljare för att se vilka dragkrokar som finns tillgängliga för din Transit.

Search For Tow Bars

Vad är tillgängligt för din bil?

Välj din modell

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top