Home > Köpa > Extra > Tillbehör > Bilbillbehör > Transport
Thule® Roof Transportation Accessories

Transport

Thule’s®Thule Accessories Warranty and Uebler’sUebler Accessories Warranty sortiment av takräcken och dragkroksmonterade transportutrustning monteras säkert på takrelingen eller dragkroken på din Ford.

Takboxar

Thules® sortiment av robusta och rymliga Touring och Dynamic takboxar garanterar att du får med dig allt du behöver. Den slanka och aerodynamiska designen garanterar stabilitet samtidigt som de ser bra ut, och de användarvänliga fästena, låsen och öppningsmekanismerna ger dig det bästa i fråga om skydd och bekvämlighet. De finns i flera storlekar så du kan välja den storlek du behöver, som passar dina transportbehov.

Cykelhållare

Nu är det enklare än någonsin att gå från fyra hjul till två när du vill njuta av naturen. Ueblers cykelhållare för montering på dragkroken och Thules® cykelhållare för takräcket är konstruerade för att vara enkla att montera och använda. De är även låsbara för att skydda mot stölder.

Skidhållare

Om du föredrar att bege dig till skidbackarna ska du välja Thule® 727 Deluxe skidhållare. Den rymmer upp till sex par skidor eller fyra snowboards och är den optimala trygga, säkra och användarvänliga lösningen när du vill transportera skidor och snowboards.

Kajakhållare

Om du trivs bäst i kanoter eller kajaker är kajakhållaren Thule® 874 ett säkert kort. Den är snabb, säker och enkel att använda så att du kan tillbringa så mycket tid som möjligt på vattnet.

Titta i vår tillbehörskatalog eller kontakta din Fordåterförsäljare för att läsa mer om transporttillbehören från Thule® och Uebler.

placeholder

Vad är tillgängligt för din bil?

Välj din modell

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top