Home > Köpa > Extra > Tillbehör > Bilbillbehör > Ford Aluminiumhjul
Aluminiumfälgar

Aluminiumfälgar

Förändra utseendet och känslan med vårt utbud av aluminiumfälgar för din Ford.

Alla våra aluminiumfälgar har utformats för att komplettera utseende på din Ford. Du kan vara förvissad om att de har tillverkats för att leva upp till högsta standard, av de finaste materialen och att de har genomgått långtidstester för att du ska känna dig helt trygg på vägen.

Varför välja aluminiumfälgar från Ford?

Ford tillverkar aluminiumfälgar exklusivt för Ford-bilar, därför behöver vi inte kompromissa med designen eller kvaliteten för att leva upp till flera olika tillverkares krav. Istället har vi koncentrerat oss på att formge och tillverka aluminiumfälgar som kompletterar din speciella modell perfekt.

Lite bättre byggda

Eftersom våra aluminiumfälgar är byggda för specifika Ford-modeller vet vi exakt vilka specifikationer som krävs. Men vi konstruerar dem för att de ska prestera ännu lite bättre och gå bortom den modellens specifikationer, för att ge en extra hög marginal när det gäller deras uppförande och säkerhet på vägen.

Testade och godkända

Varje enstaka aluminiumfälg röntgas för att upptäcka fel och kontrolleras ytterligare för att se till att ingen luft från däcken förloras via fälgen. Fords aluminiumfälgar är testade för tålighet och styrka i varje steg av design- och utvecklingsprocessen. Det innebär att du kan vara säker på att de lever upp till Fords höga kvalitetsstandarder och matchar tillverkningskvaliteten för din Ford.

Låsbultar

Skydda dina aluminiumfälgar från stöld med låsbultar. Fords låsbultar är konstruerade så att de inte kan tas loss med standardverktyg utan bara med det specialverktyg som medföljer. 

Klicka här för att se de senaste utförandena för din bil i vår tillbehörskatalog, eller kontakta din Fordåterförsäljare.

Ford accessories

Vad är tillgängligt för din bil?

Välj din modell

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top