Ford Försäkring

En försäkring med 100 % fokus på dig som kör Ford.

Om någonting händer hjälper vi dig snabbt, smidigt och utan krångel. Vi garanterar att din bil repareras med Ford Originaldelar på en auktoriserad Ford-verkstad och är lika säker att köra efter en skada som tidigare.

Enkelt upplägg

Du som Ford kund kan få ett skräddarsytt skydd med rabatt i ett halvår med vår Prova-på. Ett smidigt sätt att prova på Sveriges enda Ford Försäkring. Prata med din Ford Återförsäljare.

Varför Ford Försäkring?

  • Bra & snabb service. Alla personer du möter är experter på Ford och skadejouren har öppet dygnet runt och hjälper dig direkt, utan papper och krångel. Precis som det ska vara.
  • Prisvärd försäkring. Räkna ut ditt pris här på 3 sekunder.
  • Trygg reparation med kvalitet. Vi använder endast auktoriserade Fordverkstäder som reparerar med originaldelar och känner varje Fordmodell in i minsta detalj.
  • Bra försäkringsvillkor och du får snabb ersättning om skadan skulle vara framme.
  • Maskinskadeförsäkring ingår för personbilar som är upp till 8 år eller max 15 000 mil, 12 000 mil för lätt lastbil.
  • Som kund hos Ford Försäkring  får du även upp till 27 % rabatt på hem- och villaförsäkring hos If.

100 % fokus på Ford

Ford ger dig ett försäkringsskydd med ersättningsnivåer och innehåll utöver det vanliga. Du får exempelvis en helt ny personbil om din Ford totalskadas när den är yngre än två år och inte gått mer än 4 000 mil. Du får ersättning utan någon övre beloppsgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriksmonterad utrustning.

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar mellan 08.00 - 21.00, lördag 9-18 och söndag 10.00 - 18.00 (skadejouren har öppet dygnet runt).
Ring oss på 08-541 705 75 eller mejla.