Ford Economy +4 år

ford hela vägen

PRISVÄRD ORIGINALSERVICE & REPARATIONER FÖR ÄLDRE BILAR

Vi följer din Ford hela vägen

Ford Economy är Fords koncept för lite äldre bilar där vi erbjuder  prisvärda reservdelar och reparationer med riktigt bra kvalitet till ett fast pris. Genom att du regelbundet servar din Ford på en auktoriserad verkstad håller du din Ford i bästa skick. Regelbunden service förebygger mindre behov från att utvecklas till mer omfattande och kostsamma skador. Du minskar även risken för oföruttsedda driftstopp och ökar andrahandsvärdet på bilen. Ford Economy omfattar personbilar från 6 år och transportbilar från 4 år. 

Ford Economy Service

Med Economy Service blir din Ford är väl rustad att möta våren. Med Economy Service får du en riktigt bra och prisvärd originalservice. Servicen innefattar en 30 punkters säkerhetskontroll, där byte av olja, olje-och kupéfilter ingår. Endast Ford originaldelar används. Dessutom ingår kostnadsfri vägassistans fram till nästa servicetillfälle. Nationellt rek pris är 2795 kr* för både person- och transportbilar. Kontakta din auktoriserade Fordverkstad för att boka tid.  

Säker hantering  

Våra verkstäder erbjuder en trygg miljö med bra rutiner för att förebygga smittspridning. Med Ford Video Check kan du dessutom på ett säkert sätt via mobilen följa med in i verkstaden. Du får full koll på det arbete verkstaden utfört och om det finns något ytterligare  behov som kan vara bra att känna till.

Ford Economy Däck

Däcken är den enda delen av bilen som är i kontakt med vägen. Det är viktigt att köpa rätt däck till din Ford, både för din egen säkerhet och för att hålla nere bränsleförbrukningen. Välj från vårt breda utbud av prisvärda däck från en rad leverantörer. Vi har ett brett utbud av olika olika storlekar och dimensioner – allt för att passa just dina önskemål. Hos oss får du hög kvalitet till rätt pris. Din Fordåterförsäljare hjälper dig hitta rätt däck för din modell, budget och körstil. 

Ford Economy Reparationer 

Våra auktoriserade verkstäder använder uteslutande prisvärda originaldelar och alla tekniker är speciellt utbilade för att arbeta med Ford. Våra priser inkluderar både reservdelar och arbete, så att du vet redan innan vad en reparation kommer att kosta. Prisvärt och enkelt. Kontakta din auktoriserade Fordverkstad för pris. 

Förbesiktning

Det mest bekväma sättet att klara bilprovningen . När din bil är tre år gammal ska den besiktas för första gången. Andra besiktningen sker när bilen är fem år och därefter en gång om året för att kontrollera att den uppfyller lagliga krav på säkerhet och miljö. När det är tid för din Ford att testas är en förbesiktning hos en auktoriserad Fordverkstad ett bra sätt att slippa överraskningar.

* Priset gäller tom 2021-12-31, lokala avvikelser kan förekomma. Omfattar Ford transportbilar + 4 år och personbilar + 6år. Priset är ink moms för personbilar och ex moms för transportbilar. Ranger, Performancebilar, RS & ST omfattas ej