Home > Ford Credit finansiering > Hjälp & Information > Kontakta oss
contact us

FORD CREDIT
KONTAKTA OSS

Välkommen att kontakta oss

Kontakta vår kundservice på: 08-559 514 00, På internetbanken kan du även kontakta oss och få svar på vanliga frågor.

FAQ

Kanske kan du hitta svar på dina frågor här? Under FAQ har vi sammanställt de vanligaste och mest förekommande frågor som vi får, med svar.

 • Om Ford Credit

  Ford Credit är en nära finanspartner till Ford-återförsäljare i hela landet. Tillsammans hjälper vi dig att lösa finansieringen av din bil på bästa möjliga sätt.
  Ford Credit är en del av Santander Consumer Bank AS Norge, Sverige Filial, org.nr 516406-0336, som tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av världens största banker med 144 miljoner kunder i över 45 länder. Santander Consumer Bank är även en av de ledande aktörerna inom fordonsfinansiering i Europa. Du kan läsa mer på santanderconsumer.se.

  Lämna ett klagomål:
  Kontakta i första hand vår kundservice på: 08-559 511 00, eller logga in på internetbanken och skicka ett säkert meddelande till oss. Om du inte är nöjd med det svar du fått från oss kan du överklaga till vår Kundombudsman genom att mejla till kundombudsman@santanderconsumer.se

  Som kund kan du även erhålla vägledning från Konsumenternas Bank- och finansbyråKonsumenternas Försäkringsbyrå och din kommunala konsumentvägledning.

  Integritetspolicy Kunder (PDF 82KB)

Top