Home > Ford Credit finansiering > Finansiering med Ford Credit > Ford Försäkring

FORD FÖRSÄKRING

En försäkring med 100 % fokus på dig som kör Ford.

Om någonting händer hjälper vi dig snabbt, smidigt och utan krångel. Vi garanterar att din bil repareras med Ford Originaldelar på en auktoriserad Ford-verkstad och är lika säker att köra efter en skada som tidigare.

Enkelt upplägg

Du som Ford kund kan få ett skräddarsytt skydd med rabatt i ett halvår med vår Prova-på. Ett smidigt sätt att prova på Sveriges enda Ford Försäkring. Prata med din Ford Återförsäljare.

Varför Ford Försäkring?

 • Bra & snabb service. Alla personer du möter är experter på Ford och skadejouren har öppet dygnet runt och hjälper dig direkt, utan papper och krångel. Precis som det ska vara.
 • Prisvärd försäkring. Räkna ut ditt pris här på 3 sekunder.
 • Trygg reparation med kvalitet. Vi använder endast auktoriserade Fordverkstäder som reparerar med originaldelar och känner varje Fordmodell in i minsta detalj.
 • Bra försäkringsvillkor och du får snabb ersättning om skadan skulle vara framme.
 • Maskinskadeförsäkring ingår för personbilar som är upp till 8 år eller max 15 000 mil, 12 000 mil för lätt lastbil.
 • Som kund hos Ford Försäkring  får du även upp till 27 % rabatt på hem- och villaförsäkring hos If.

100 % fokus på Ford

Ford ger dig ett försäkringsskydd med ersättningsnivåer och innehåll utöver det vanliga. Du får exempelvis en helt ny personbil om din Ford totalskadas när den är yngre än två år och inte gått mer än 4 000 mil. Du får ersättning utan någon övre beloppsgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriksmonterad utrustning.

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar mellan 08.00 - 21.00, lördag 9-18 och söndag 10.00 - 18.00 (skadejouren har öppet dygnet runt).
Ring oss på 08-541 705 75 eller mejla.

Mejla vår kundservice

Ford Kuga image of car driving a coastal road and cornering

 Vill du veta mer om Ford Försäkring?

Läs mer

 • Om Ford Credit

  Ford Credit är en nära finanspartner till Ford-återförsäljare i hela landet. Tillsammans hjälper vi dig att lösa finansieringen av din bil på bästa möjliga sätt.
  Ford Credit är en del av Santander Consumer Bank AS Norge, Sverige Filial, org.nr 516406-0336, som tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av världens största banker med 144 miljoner kunder i över 45 länder. Santander Consumer Bank är även en av de ledande aktörerna inom fordonsfinansiering i Europa. Du kan läsa mer på santanderconsumer.se.

  Lämna ett klagomål:
  Du som har finansierat ditt fordon med Ford Credit före den 29 februari 2020:
  Vill du framföra klagomål så framför dessa i första hand till vår kundtjänst på: 031-707 11 00. Är du missnöjd med det svar eller bemötande du fått vänligen vänd dig till vår klagomålsansvariga via epost på: scredit@fordcredit.se och märk ämnesraden med ”klagomålsansvarig” alternativt via post till: Ford Credit, Att: Klagomålsansvarig, Box 6046, 400 60 Göteborg.

  Du som har finansierat ditt fordon med Ford Credit efter den 29 februari 2020:
  Kontakta i första hand vår kundservice på: 08-559 511 00, eller logga in på internetbanken och skicka ett säkert meddelande till oss. Om du inte är nöjd med det svar du fått från oss kan du överklaga till vår Kundombudsman genom att mejla till kundombudsman@santanderconsumer.se

  Som kund kan du även erhålla vägledning från Konsumenternas Bank- och finansbyråKonsumenternas Försäkringsbyrå och din kommunala konsumentvägledning.

  Integritetspolicy Kunder (PDF 82KB)

Top