Home > Ford Credit finansiering > Enkelt upplägg med Ford Credit > Finansiering - steg för steg
alt

FINANSIERING AV DIN FORD

1. Hitta rätt modell

Besök vårt showroom, här finner du hela vårt modellutbud.

Hitta rätt modell

2. Utforska våra finansieringsalternativ

Att besluta hur du ska finansiera din bil är lika viktigt som att välja den.

Hitta rätt finansiering

3. Bygg din bil & få finansieringsförslag

Här kan du bygga din bil i det utförande du vill ha den och få förslag på månadskostnad.

Bygg din Ford

4. Redo för köp?

Besök din närmaste Ford återförsäljare så hjälper dom dig vidare. Ta med dig körkort om du är sugen på att att provköra.

Hitta närmaste Fordhandlare

 • Om Ford Credit

  Ford Credit är en nära finanspartner till Ford-återförsäljare i hela landet. Tillsammans hjälper vi dig att lösa finansieringen av din bil på bästa möjliga sätt.
  Ford Credit är en del av Santander Consumer Bank AS Norge, Sverige Filial, org.nr 516406-0336, som tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av världens största banker med 144 miljoner kunder i över 45 länder. Santander Consumer Bank är även en av de ledande aktörerna inom fordonsfinansiering i Europa. Du kan läsa mer på santanderconsumer.se.

  Lämna ett klagomål:
  Kontakta i första hand vår kundservice på: 08-559 511 00, eller logga in på internetbanken och skicka ett säkert meddelande till oss. Om du inte är nöjd med det svar du fått från oss kan du överklaga till vår Kundombudsman genom att mejla till kundombudsman@santanderconsumer.se

  Som kund kan du även erhålla vägledning från Konsumenternas Bank- och finansbyråKonsumenternas Försäkringsbyrå och din kommunala konsumentvägledning.

  Integritetspolicy Kunder (PDF 82KB)

Top