Home > Ägande > Service & Underhåll > Service & Reparationer
Service and Repair

Service och reparationer

 

 

Lämna din Ford i goda händer

Genom att lämna bilen till oss kan du känna dig trygg i förvissningen att ingen annan kan Ford bättre än vi. Vi har specialutbildade tekniker och mekaniker, all nödvändig utrustning, den senaste programvaran och som en extra förmån får du alltid Ford Assistans när du servar hos oss, oavsett ålder och körsträcka på bilen.

Kvalitet och teknisk perfektion

Som din bils tillverkare känner vi din bil bäst. Du kan lita på Fords utbildade tekniker, Ford originaldelar och den senaste datoriserade diagnosutrustningen.

Bekvämlighet

Vi ger dig relevanta, lättåtkomliga tjänster och onlineinformation, digital servicehistorik och särskilda serviceerbjudanden. Flexibla och konkurrenskraftiga betallösningar innebär att du kan betala på en gång, via kredit eller med ett serviceavtal på Ford Protect.

Kundvård 

Ditt förtroende är det viktigaste för oss. Våra Fords återförsäljare/auktoriserade verkstäder finns alltid här för dig och din bil. Vi strävar efter att ge dig den bästa servicen för att hålla din Ford i bästa skick. Vi informerar dig direkt om vad som ska göras och hur mycket det kommer att kosta.

Åldersbetingade reparationer 

När din Ford blir äldre kan den behöva mer omsorg. Med vårt utbud från Ford Motorcraft kan vi erbjuda reservdelar, tjänster och reparationer av högsta kvalitet till mycket överkomliga priser.

Service and Maintenance Plans

Serviceintervaller

Rätt service är ett måste för att din Ford ska fungera så bra som möjligt, regelbunden service innebär också att du hindrar eventuella små problem att utvecklas till stora och kostsamma. På så sätt minskar du risken för oföruttsedda driftstopp som kan störa din vardag. Dessutom ökar du din bils andrahandsvärde genom att serva den regelbundet hos en auktoriserad verkstad. 

Nya Diesel Serviceintervaller

Håll din Ford i toppskick och undvik oväntade kostnader genom att serva den hos din Fordåterförsäljare i enlighet med bilens rekommenderade serviceintervall. För mer information se förarhandboken.

Ford technician checking the car's motor
Roadside Assistance

Kostnadsfri vägassistans

Kostnadsfri vägassistans i hela Europa vid varje rutinservice. Att underhålla din Ford regelbundet är inte bara bra för din bil, det är bra för din sinnesro också. Efter varje service hos en Fordåterförsäljare eller en auktoriserad Fordverkstad får du kostnadsfri vägassistans från Ford över hela Europa, som gäller från servicens datum tills det är dags för nästa service.

Däck

Dina däck är din enda kontakt med vägen när du kör – och varje kontakyta är ungefär lika stor som en hand. Med andra ord är det viktigt att du har bra däck. 
Bästa stället att hitta rätt däck för din Ford och din körstil är hos någon av våra återförsäljare och auktoriserade verkstäder. De ger råd och guidar dig i det viktiga valet och har ett brett utbud från välkända leverantörer som lever upp till våra höga krav både när det gäller säkerhet och kvalitet. Dessutom till ett attraktivt pris.

Tyres
man cleaning a frontglass

Vindruta

Vindrutan är en bärande del av karossen. Bakom rutan finns flera typer av känsliga sensorer och kameror. Ett stenskott kan slå ut viktiga säkerhetssystem och då kan vindrutan behöva bytas ut.

I samband med vindrutebytet måste sensorer och kameror kalibreras för att fungera optimalt. Lämnar du in din Ford till en auktoriserad Fordverkstad använder de samma produkter som användes när bilen byggdes på fabrik, det handlar om allt från orginal primers och lim till specialutrustning för kalibrering. Kompromissa inte med säkerheten – lämna in din Ford för ett vindrutebyte hos en auktoriserad Fordverkstad. Då kan du känna dig trygg med att bilen återställs i precis det skick som Ford byggde den.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top