Home > Ägande > Service & Underhåll > Serviceerbjudanden och kampanjer
Service Promotions

Ford Serviceerbjudanden och kampanjer

Mycket för pengarna.

Du kan alltid förvänta dig mycket för pengarna hos oss, speciellt när det gäller service. Vi hjälper dig att hålla din Ford i toppform. Snabbt och effektivt och alltid med bra erbjudande.

Girl with a duckling

Kontaktfri Service

Nu erbjuder vi Kontaktfri Service för din Ford, så du kan känna dig trygg och säker utan att begränsas när du lämnar och hämtar upp din bil hos din återförsäljare.

Härliga höstdagar

Rusta din Ford - gör dig redo för vägarna och njut av de vackra höstdagarna. Se till att du håller dig och din Ford säker, ta del av våra säkerhetstips, serviceerbjudande och tillbehör.

Rowing boat on lake
Child sitting in car with mother on side

Tryggt med prisgaranti

Hittar ni en verkstad som erbjuder en identisk reparation eller service till ett lägre pris någon annanstans, så matchar din Fordverkstad det priset. Det finns en uppfattning om att auktoriserade verkstäder kan vara dyra, men med Ford prisgaranti kan du känna dig trygg med att det inte stämmer. För mer information och villkor kontakta din Fordverkstad.

Klar sikt bakom rutan

Har du fått ett stenskott eller annan skada är det viktigt att det åtgärdas så snabbt som möjligt, så att rutan inte fortsätter spricka. Vindrutan är en viktig del av bilens bärande konstruktion. En skada innebär både en försvagning som gör att bilen inte kan ta upp lika mycket krockkrafter vid en kollision men också sämre sikt med minskad trafiksäkerhet som följd. Vi hjälper till med både lagningar och rutbyten.

Woman with glasses
Ford Kuga on the street with Ford Card graphic

Fordkortet - bonus på alla köp

Med Fordkortet Mastercard får du förmånliga erbjudanden året runt på alla dina köp hos din Fordhandlare. Som alltid får du 3 poäng per krona när du tankar bilen och betalar med ditt Fordkort. Rabatten gäller alla bränslestationer i Sverige och övriga världen.

Få pengar över till annat

Med Ford Economy Service får du bra service till ett snällt pris. Låt oss ge din Ford den omtanke och service som den behöver, oavsett ålder eller körsträcka. Våra specialutbildade Fordtekniker använder bara Ford originaldelar och när du servar din bil hos oss ingår dessutom Ford Assistans helt kostnadsfritt fram till nästa servicetillfälle. Betala din Economy Service med Fordkortet så tjänar du bonus som du kan nyttja vid ditt nästa köp hos oss.

Man relaxing on a couch
Man holding a mobile with mobile holder

Ford Video Check – kostnadsfritt vid varje verkstadsbesök

Glapp i styrleden, dåliga länkarmsbussningar eller en skadad damask..? Att förstå vad din bilmekaniker pratar om när du servat din bil är inte alltid det lättaste. Men för oss på Ford är det viktigt att du har full insyn och förstår vilka behov vi ser hos din bil. Just därför har vi introducerat Ford Video Check –som ingår vid varje verkstadsbesök.

Vår service sätter din verksamhet i framsätet

När din Ford inte rullar gör inte verksamheten det heller. Med Ford Service är du tillbaka på vägarna på nolltid. Får du problem med din transportbil är vi bara ett samtal bort. Får du punktering eller något annat som inte fungerar som det ska så ring Ford Assistans så hjälper vi dig direkt.

Wiper Blades
Castrol Professional Products

Castrol Professionella Oljeprodukter

Castrol arbetar tillsammans med Ford ingenjörer för att uppfylla de specifika tekniska och prestandakraven på din Ford. Ford fordonen lämnar fabriken fylld med Catrols motorolja, vilket ger dig fördelar från första milen.

Top