Home > Ägande > Service & Underhåll > Serviceerbjudanden och kampanjer
Service Promotions

Ford Serviceerbjudanden och kampanjer

Mycket för pengarna.

Du kan alltid förvänta dig mycket för pengarna hos oss, speciellt när det gäller service. Vi hjälper dig att hålla din Ford i toppform. Snabbt och effektivt och alltid med bra erbjudande.

Kostnadsfri Vinterkontroll

Hög tid att rusta din Ford för kallare temperaturer och sämre vägförhållanden. För att du ska kunna resa tryggt och säkert bjuder vi just nu på en kostnadsfri2 vinterkontroll av din Ford.

Vi säkerställer att de funktioner som är extra viktiga i vinterkylan fungerar som de ska; vi konditionstestar ditt bilbatteri, ser över frostskyddet i kylarvätskan och skicket på däck och belysning. Bättre sikt medför ökad trafiksäkerhet. Välkommen att boka tid på din auktoriserade Fordverkstad.

Ford grille front view
Girl with a duckling

Kontaktfri Service

Nu erbjuder vi Kontaktfri Service för din Ford, så du kan känna dig trygg och säker utan att begränsas när du lämnar och hämtar upp din bil hos din återförsäljare.

Härliga höstdagar

Rusta din Ford - gör dig redo för vägarna och njut av de vackra höstdagarna. Se till att du håller dig och din Ford säker, ta del av våra säkerhetstips, serviceerbjudande och tillbehör.

Rowing boat on lake
man standing with dog by car

Hösterbjudande – däck

Precis som vädret så förändras även väglaget i takt med att temperaturen sjunker. Läs om våra erbjudanden och tips för säker körning i höst. 

Economy Service

Få jobbet gjort i vinter

Med Economy Service kör du problemfritt och håller produktiviteten uppe, även vid kallare temperaturer och sämre vägförhållanden. Med Ford Economy originalservice får du och din Ford de bästa förutsättningarna. Våra specialutbildade tekniker kan din bil, och vi använder alltid Ford originaldelar. Vi ser vi över din bils viktigaste funktioner så som bromssystem, motor, strålkastare och batteri. Även byte av olja och olje- och kupéfilter ingår. I Economy Service ingår även kostnadsfri vägassistans fram till nästa servicetillfälle – allt för att slippa onödiga stopp.

Man doing a push-up on a bridge
Ford Kuga on the street with Ford Card graphic

Fordkortet - bonus på alla köp

Med Fordkortet Mastercard får du förmånliga erbjudanden året runt på alla dina köp hos din Fordhandlare. Som alltid får du 3 poäng per krona när du tankar bilen och betalar med ditt Fordkort. Rabatten gäller alla bränslestationer i Sverige och övriga världen.

Ford Video Check – kostnadsfritt vid varje verkstadsbesök

Glapp i styrleden, dåliga länkarmsbussningar eller en skadad damask..? Att förstå vad din bilmekaniker pratar om när du servat din bil är inte alltid det lättaste. Men för oss på Ford är det viktigt att du har full insyn och förstår vilka behov vi ser hos din bil. Just därför har vi introducerat Ford Video Check –som ingår vid varje verkstadsbesök.

Man holding a mobile with mobile holder
Wiper Blades

Vår service sätter din verksamhet i framsätet

När din Ford inte rullar gör inte verksamheten det heller. Med Ford Service är du tillbaka på vägarna på nolltid. Får du problem med din transportbil är vi bara ett samtal bort. Får du punktering eller något annat som inte fungerar som det ska så ring Ford Assistans så hjälper vi dig direkt.

Castrol Professionella Oljeprodukter

Castrol arbetar tillsammans med Ford ingenjörer för att uppfylla de specifika tekniska och prestandakraven på din Ford. Ford fordonen lämnar fabriken fylld med Catrols motorolja, vilket ger dig fördelar från första milen.

Castrol Professional Products
Top