Home > Ägande > Service & Underhåll > Serviceerbjudanden och kampanjer
Service Promotions

Ford Serviceerbjudanden och kampanjer

Mycket för pengarna.

Du kan alltid förvänta dig mycket för pengarna hos oss, speciellt när det gäller service. Vi hjälper dig att hålla din Ford i toppform. Snabbt och effektivt och alltid med bra erbjudande.

Vi lagar din vindruta kostnadsfritt! 

Har du fått ett stenskott eller annan skada och behöver laga vindrutan? Kontakta din auktoriserade Fordverkstad så lagar vi din ruta kostnadsfritt1 Är sprickan så omfattande att hela rutan behöver bytas så ger vi dig 500 kr rabatt1 på självrisken vid vindrutebyte.

Picturing sharks
Ford card

Fordkortet -dubbel bonus på alla köp

Med Fordkortet Mastercard får du förmånliga erbjudanden året runt och under hela oktober och november får du dessutom dubbel bonus på alla dina köp hos din Fordhandlare. Som alltid får du 3 poäng per krona när du tankar bilen och betalar med ditt Fordkort. Rabatten gäller alla bränslestationer i Sverige och övriga världen.

Ford Video Check – kostnadsfritt vid varje verkstadsbesök

Glapp i styrleden, dåliga länkarmsbussningar eller en skadad damask..? Att förstå vad din bilmekaniker pratar om när du servat din bil är inte alltid det lättaste. Men för oss på Ford är det viktigt att du har full insyn och förstår vilka behov vi ser hos din bil. Just därför har vi introducerat Ford Video Check –som ingår vid varje verkstadsbesök.

Man holding a mobile with mobile holder
Wiper Blades

Vår service sätter din verksamhet i framsätet

När din Ford inte rullar gör inte verksamheten det heller. Med Ford Service är du tillbaka på vägarna på nolltid. Får du problem med din transportbil är vi bara ett samtal bort. Får du punktering eller något annat som inte fungerar som det ska så ring Ford Assistans så hjälper vi dig direkt.

Ford Motorcraft Originalservice

Komplett Ford Motorcraft Originalservice inklusive olje- och oljefilterbyte, byte av kupéfilter samt kontroll av bilens viktigaste säkerhetsfunktioner. Ford Assistans ingår till och med nästa schemalagda service.

Ford Motorcraft Originalservice 2495 krFord Motorcraft Originalservice för personbilar och 2395 kr** exkl. moms för transportbilar

Wiper Blades
Castrol Professional Products

Castrol Professionella Oljeprodukter

Castrol arbetar tillsammans med Ford ingenjörer för att uppfylla de specifika tekniska och prestandakraven på din Ford. Ford fordonen lämnar fabriken fylld med Catrols motorolja, vilket ger dig fördelar från första milen.

Top