Home > Ägande > Resurser & Support > SYNC & Bluetooth support
SYNC & Bluetooth Support

Anslut till din bil som aldrig förr

Ford SYNC-teknik 

Fords bilar är utrustade med en mängd olika tekniker, varav SYNC och Bluetooth®. Dessa tekniker är avsedda att hålla dig uppkopplad och att hjälpa dig att styra vissa funktioner i bilen.

Här hittar du information om de olika systemen och hur de fungerar så att du till fullo kan utnyttja de funktioner som är unika för vart och ett av dem.

Nya Ford SYNC 4A

Ford SYNC 4A är för närvarande exklusiv för den helt elektriska Mustang Mach-E. Ford SYNC 4A är ett molnanslutet kommunikations- och underhållningssystem i bilen. Molnanslutningen ger SYNC 4A en mer avancerad ruttplanering och röstigenkänning i samtal. Funktionen för mobil uppdatering garanterar att din bil utvecklas kontinuerligt. Och med trådlös smartphoneintegrering, laddningshantering för elbilar, en ny 15,5 tums pekskärm och mycket mer kommer du att uppleva en helt ny och uppkopplad värld i din bil med SYNC 4A.

Utforska Ford SYNC 4A

Ford SYNC 4 with Touchscreen and Voice Control
Ford SYNC 3 with AppLink

Ford SYNC 3 med AppLink

Alla fördelarna med SYNC 1.0 och 2.0 plus nyp- och svepgester, supersnabb funktion och ökad användarvänlighet. Med möjlighet att ansluta till Apples CarPlay och Android Auto är Ford SYNC 3 det mest sofistikerade SYNC-systemet hittills.

SYNC 2 med pekskärm (och röststyrning)

Den senaste versionen av SYNC har en 8- eller 6,5-tums färgpekskärm och röststyrda funktioner. Sömlös övergång mellan funktioner som att ringa eller söka efter platser i Michelin-guiden längs vägen, reglera temperaturen, lyssna på musik, ringa och ta emot samtal och mycket mer.

Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control
Ford SYNC 1.1 with AppLink

Ford Sync 1.1 med AppLink

Med naturliga, intuitiva röstkommandon kan du komma åt och använda de senaste apparna förunderhållning, sociala media, nyheter och information när du är på väg, med hjälp av den senaste tekniken som sömlöst ansluter din smartphone till din bil.

Ford SYNC 1.0

Spela musik, ring och ta emot samtal på din mobil, få dina textmeddelanden upplästa högt: styr dem alla med enkla röstkommandon. Systemet kan till och med hjälpa dig att ringa räddningstjänsten om en olycka skulle inträffa.

Ford SYNC 1.0 incoming call
Ford Bluetooth® with Voice Control

Bluetooth® med röststyrning

Ring och ta emot samtal, välj musik, få vägbeskrivning och justera temperaturen - handsfree med hjälp av röstkommandon.

Top