Home > Ägande > Ägandetjänster > Kontaktfri service
kid with a duckling

Kontaktfri service

Tryggt och säkert, utan att du låter dig begränsas

Tryggt och säkert, utan att du låter dig begränsas

Nu erbjuder vi Kontaktfri Service för din Ford, så du kan känna dig trygg hos din återförsäljare. Att kunna serva och få sin bil reparerad är viktigt för fortsatt mobilitet. Vi på Ford erbjuder service och reparationer precis som vanligt, men anpassat till rådande omständigheter. Med vår Kontaktfria Service kan du lämna och hämta upp din bil hos oss utan att besöka vår kundmottagning, vi möter upp dig utanför. Vissa av våra verkstäder kan även erbjuda upphämtning och lämning av bilen.

För att kommunicera använder vi oss av vårt digitala serviceverktyg Ford Video Check. Du får en film skickad till din mobil där vi visar vad vi åtgärdat och vad vi eventuellt rekommenderar dig att tänka på eller åtgärda. Är du behov av en ersättningsbil så finns erbjudanden att boka. Välkommen att boka tid, så ordnar vi med en lösning som passar dig.

Kontakta din lokala återförsäljare för mer information

Säker hantering av din bil

Vi arbetar alltid med högt ställda krav på hygien, säkerhet och renlighet.  Både för din och för vår personals säkerhet.

Vi utför följande hygien och säkerhetsrutiner:

  • Vi använder sitt-, ratt- och växelspaksskydd
  • Vi rengör utrustning regelbundet.
  • Vi har rutiner för vår personal vad gäller rengöring och hygien.
  • Vid återlämning av din bil så är alla kontaktytor är rengjorda med ett för uppgiften anpassat rengöringsmedel. Vi torkar alltid av och rengör ratt, växelspak, reglage och handtag osv.
Top