Home > Ägande > Ägandetjänster > FORD BlueService

När du köper en Ford så slutar inte servicen när du lämnar bilhallen, tvärtom, det är då den börjar. Ford Service, som innehåller en rad tjänster som ger mervärde till ditt bilägande, ingår nämligen automatiskt. Genom att dra fördel av dem kan du få ut det mesta och det bästa av din Ford så länge du äger den. 

Ford Service, precis vad din Ford behöver:

  • Ford Originalservice
  • Tydliga priser
  • Ford Direkt
  • Ford Assistans
  • Lånebil
One Call
Ford Assistans
Tydliga priser
Ford Service
One Call

One Call

Hos oss på Ford når du alla våra tjänster på ett enda telefonnummer. Via detta når du vår Kundtjänst, Ford Assistans, Ford Credit och Ford Försäkring. Kundtjänst kan koppla dig till din återförsäljare för bokning av service eller reparationer.

Spara detta nummer i din kontaktlista, så slipper du leta när det behövs. 

One Call
Telefonnummer: 08-593 66 333

Free Roadside Assistance

Ford Assistans

En av fördelarna med Ford Assistans är att den ger dig sinnesfrid och lugn vid eventuella oförutsedda stopp. Oberoende av var i Europa du befinner dig när det händer, så får du assistans av specialutbildad personal. Ford Assistans är en kostnadsfri vägassistans som gäller fram till nästa schemalagda service hos en auktoriserad Fordverkstad. Om vi, mot förmodan, inte kan lösa problemen på plats, så hjälper vi dig att fortsätta resan så snart som möjligt. Det kan innebära lånebil eller övernattning på hotell. Skönt att veta – eller hur?
Läs mer om Ford Assistans

Ford accident management with courtesy car

Tydliga priser

När du ska underhålla din Ford så lönar det sig att anlita dem som byggt den och därför känner den bäst; Fords specialutbildade tekniker och Mastertekniker hos din Fordåterförsäljare.

Innan något arbete påbörjas får du reda på vad som bör göras, och när ni är överens, så får du veta vad det kommer att kosta. Skulle mekanikern hitta något mer som måste åtgärdas, så blir du kontaktad för att bestämma hur du vill ha det. Efter avslutat arbete går vi tillsammans igenom fakturan så att det är klart och tydligt vad som utförts och vad det har kostat. Alltså inga otrevliga överraskningar och inga dolda extrakostnader. Du behöver med andra ord inte gå längre än till din närmsta Fordåterförsäljare, där finns allt du behöver för att hålla din Ford igång.

Ford trained staff & clear pricing

Lånebil

De flesta av oss har mycket att stå i både på jobbet och hemma och att lämna in bilen på service inkräktar givetvis en del på den tid man har. Men hos oss måste du inte vänta kvar på att bilen bli klar, om du inte vill. Vi försöker nämligen alltid att hjälpa till med transport från verkstaden. Vad vi kan erbjuda varierar mellan olika verkstäder, men det kan handla om lånebil eller hyrbil så att du kommer dit du ska. På så sätt kan Ford Service göra ditt liv lite enklare.

Ford Originalservice

Låt oss vara ärliga: ingen annan kan Ford som vi. Det vore konstigt annars. Alla arbeten utförs på auktoriserade Fordverkstäder av specialutbildade Fordtekniker och självfallet enligt Fords instruktioner. Givetvis används alltid Ford Originaldelar, noggrant utprovade av Ford för Ford. Verktygen är designade av Ford och diagnosinstrumenten är framtagna av Ford.
Läs mer om Ford Originalservice

Vid service hos en auktoriserad Fordverkstad får du Ford Assistans kostnadsfritt fram till nästa schemalagda service. Och du kan alltid vara säker på att Ford har konkurrenskraftiga priser. För Fordbilar äldre än sex år finns det prisvärda alternativet Ford Motorcraft Originalservice. Gemensamt för båda alternativen är att de utförs av kunniga tekniker som arbetar med Fords material igenom hela processen.
Läs mer om Ford Motorcraft

Med andra ord – precis det din Ford förtjänar.

Electronic Vehicle Check
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top